FEELING (upside)DOWN

Alexandra Bring-21

God morgon fina ni! Har varit sjukt nere sedan igår, usch! Inte likt mig alls. Det är en kombination av PMS och lite kaos. Brukar kunna bara garva bort det mesta men.. Det är sjukt vad hormoner gör med en. Inte alltid lätt att vara tjej. Som tur är har jag en kille som ger mig choklad och kramar och kanske inte fattar allt men försöker. Så nu hoppas jag att det kommer reda ut sig lite och att jag blir mitt normala jag snart. Kan typ inte minnas senast jag var ledsen, är så ovan med känslan bara. Ska peppa om nu men ni får gärna dela med av era bästa må-bra-tips <3 Jag ska dra och träna efter mitt möte, min bästa medicin. Puss på er, hoppas ni har en bättre känsla i magen.
Good morgning darlings! I have been down since last night. Not like me at all. Its a combo of PMS and some chaos. I usually laugh it away but.. Its crazy what hormones can do to you. Its not always easy to be a girl. I am lucky to have a boyfriend that gives me chocolate and hugs. I hope everything will get better today so I can be myself again. I cant remember when I last felt sad so I am not used to the feeling. Share your best feel-good-advices if you want to <3 I will go and workout after my meeting, my best medication. I hope you have a better day. Kisses!

9 reaktioner på “FEELING (upside)DOWN”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Omge dig med människor som ger dig bra energi, lovar att det kommer få dig att må bättre 🙂 Kram

 • Kram på dig fina Alex! <3 man kan inte alltid vara på topp. 🙂

 • Mallan skriver:

  När det är PMS-relaterat är det svårt. På ett sätt så tycker jag dock att det är okej att inte alltid vara på topp. Man måste inte vara det jämt! Men oftast vill en ju inte det… en bra film eller bok kan hjälpa, gärna med coola kvinnliga hjältinnor och känslostormar. Det kan vara skönt att gå upp i någon annans liv ett tag. Ta hand om dig!

 • Maja skriver:

  Inse att man får var ledsen, men efter en stund göra sådant som får en att le och omge sig av människor man tycker om! 🙂 Kram
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Fanny skriver:

  Kryp ner i sängen och titta på en mysig film med bra sällskap! <3

 • Jessica skriver:

  Hoppas den är väldigt tillfällig!

 • Phillipa skriver:

  I have this sometimes too, it’s a horrible feeling! i find that getting out and about helps, or some new clothes to give you some more motivation! main thing is to keep busy and stay productive, there’s no way you can feel disappointed in yourself if you’ve achieved lot’s! You are such an inspiration ton so many girls, Hope you feel better soon! x x

 • pali skriver:

  Musik! Helt klart bästa må bra peppen

 • Malin Smångs skriver:

  Hej bästa Alexandra! Tänkte bara lämna min första kommentar här på din blogg och vill verkligen bara ösa beröm över dig! Vilken otroligt underbar och inspirerande människa du är, på alla vis! Hur otaggad jag än är på att göra något,träna eller vad som helst så är de bara att gå in på din blogg och så blir man sjukt peppad! Jag önskar verkligen att jag hade haft dig som nära vän, hur jävla häftigt hade inte det varit!? Du verkar vara världens gulligaste människa och jag ääälskar din dialekt haha!
  Nä du är verkligen sjukt grym, glöm aldrig det! Efter regn kommer solsken. Ha de bäst, pussar & kramar!! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR