MEAN GIRLS

”its soo crazy how skinny and small you are compared to everyone else. usually you post only pics in which you are alone, so you cant really see compared to other also slim ladys how slim you are…but now standing there between all those others you can see how thin you are. i know that the other girls are pretty slim and tight also but you standing next to them makes them seem so tall and all…your weist and legs seem soo soo much thinner, you just look fragile even though you are the strongest of them.”

Okej till att börja med skrev jag en post om hur ledsen jag var igår. Tusen tack för peppen från mina fina tjejer <3 MEN sen kommer det en sån här kommentar. Ärligt talat?! Jag kan inte förstå vad det är för FEL på folk som har ett stort behov av att trycka ner andra. Helst när man redan är nere på botten. Jag hade kunnat sitta här och försvara mig och förklara vad vidvinkel är men jag känner bara att nej, du borde nog jobba lite med dig själv istället.
Jag är smalare än många och jag kommer alltid vara det. Min kropp är byggd så. Jag har skämts över det hela mitt liv men jag gör inte det längre. Jag kommer inte försöka ändra mig för att försöka passa in i ramen för vad andra tycker är ”normalt”. Jag älskar min kropp för den är så jävla grym och så långt från ”fragile” som det bara går. Nä jag kanske inte väger så mycket, men jag förstår inte när vi ska sluta mäta oss i vår vikt? Det säger absolut ingenting om hur kroppen mår eller hur vi är.
Jag gjorde igår en överstöt på 55 kg fast jag väger 52. Jag har inga problem att squata 75 kg eller hoppa upp på en låda som är 111 cm. Hade min kropp pallat det om den var ”fragile”? Jag säger inte att jag är bäst men jag är jävligt stolt över min kropp för den motbevisar vad en del säger till mig och det lilla facket som så många försöker placera mig i. Folk är så otroligt snabba på att döma och det skrämmer mig.
Hittade en text om mig på Twitter för några veckor sedan ”Och att någon Alexandra Bring får sätta mallen för hur många unga tjejer sköter sin träning och kost är oerhört skrämmande.” som jag var tvungen att ifrågasätta.  Han som skrev texten hade uppenbarligen slängt ur sig det lite väl hastigt för han medgav att han inte menade vad han skrev sedan. Han förklarade mer och bad om ursäkt osv så all heder åt honom för det, men varför har vi generellt ett sådant behov av att kapa andra online?! Det är typ vuxenmobbning all over och att man ska klappa sin coola kompis på axeln som hänger ut folk på nätet eller ”vågar” skriva elaka saker.
Jag har hittat så mycket hemska saker om mig själv online men jag har fått så mycket skinn på näsan så jag blir mer nyfiken hur folk resonerar eller varför de har ett sådant behov av att trycka ner andra. Många tänker inte sig för och att vara rätt offentlig gör att människor objektifierar en och glömmer bort att varje person är en människa med hjärta. Kan ni själva tänka er känslan av att hitta texter om hur ful och äcklig ni är, smal, photoshoppad, sönderopererad osv osv och att det gått så långt, att man typ garvar åt det? Jag tycker det är äckligt hur människor fungerar online. Jag tror att alla som har sådana behov av att uttrycka sig hatiskt om andra har så extremt låg självkänsla och verkligen behöver hjälp med att jobba på sig själva. Om jag skulle skriva något anonymt eller offentligt bara i syfte av att trycka ner någon annan.. Hade jag nog ifrågasatt hur jag egentligen mådde.
Okej nu blev det en väldigt lång text som sprang ifrån den kommentaren men jag kan bara bli så less ibland på hur människor bara kan tänka i en liten fyrkant. Många som gömmer sig bakom anonymitet online, om man vill hitta någon så är det inte alls så svårt som folk verkar tro.. Nä nu ska jag äta frulle och njuta av att jag vaknar i min starka, friska kropp som jag servar med det bästa varje dag. Puss på er

97 reaktioner på “MEAN GIRLS”

 • Louise skriver:

  Ja man blir så trött på sådant… man tror bättre om vuxna människor! Bra skrivit, viktigt ämne att ta upp. Du är grym 🙂

 • Camilla skriver:

  Jag kan inte förstå hur man kan trycka ner någon som gör någonting åt sin ”svagare sida”. Att peppa någon som är överviktig att gå ner i vikt är mer än OK. Men när någon som redan är smal och ”perfekt” vill bygga sig större så är det helt plötsligt fel?
  Jag läser din blogg för att bli motiverad till att må bättre och träna för att det ger min kropp sååå mycket energi för att klara av dagarna i kassan( som förövrigt inte är en optimal arbetsställning att sitta i.. har pajat en armbåge..). Att gå runt och vara smal borde vi år 2015 veta inte behöver vara en väg till varken lycka eller en sund och hälsosam kropp!
  Du verkar vara en grym brud och jag älskar att komma in här på Imactive varje dag och inspireras av 3 otroligt snygga, vettiga och sunda tjejer!
  Ha det bäst nu Alex

 • Hanna skriver:

  Du är så sjukt fantastiskt grymt jävla bra!
  Du är verkligen min absolut största förebild och jag lovar att jag är inne på din blogg typ tio gånger per dag.
  Jag tänker ”hur hade alexandra gjort här?” och försöker föreställa mig hur du hade agerat eller hur du hade tänkt.
  Du är en sån grym förebild och du är verkligen en förebild för många av oss tjejer för att du har ett sunt tänk.
  Du är öppen och det är så himla bra att du ger din åsikt om sånt här.
  Helt fantastisk är du!
  Kram <3

 • Linda thunblom skriver:

  You go girl!
  Jag har även som dig skolios, inte alls lika mycket som du har men det har hindrat mig i min träning. MEN att se hur hårt du kan träna trots det har peppat mig så många gånger så för mig så är du en stor inspiration inom träning!! 🙂

 • Maya Nestorov skriver:

  Det är så otroligt trist att människor har så mycket avundsjuka och missunnsamhet inom sig. Allt detta har bara dem själv att göra och att det själv inte känner att det räcker till.
  Människor med inre personliga problem känner sig bara hotade och skrämda av dig. Det hade önskat att det hade ditt driv, din kropp och ditt liv. Du ska verkligen vara stolt över dig själv Alex och all dedikation du lägger på att inspirera andra och träna dig själv. Keep up the awesome job!!

  Heja dig!

 • Sandra skriver:

  Helt sjukt hur den här internetvärlden fungerar, att vem som helst kan skriva vad som helst.. Förstår att du blir ledsen av dessa medelanden, har själv fått några taskiga kommentarer på instagram om orteroxi osv trots att jag lyckats gå upp drygt 10 kg. Jag tycker iaf att du är en jätte bra förebild, du nämner ju ständigt att du har den kroppsformen som gör att du är åt det smalare hållet. Alla kvinnor har inte jätte kurvor och kommer aldrig få det även om de går upp 30 kg. Det finns ju något som heter genetik. Men vissa ser bara svart och vit. Är man smal äter man inte, är man överviktigt äter man för mycket. Det är ju inte alltid så. Hursom så är du helt super! Sjukt stark, driven och snygg, hejja dig Alex!!

 • emma skriver:

  du är vacker. punkt och slut <3

 • Dixi Wonderland skriver:

  Vill bara ge dig världens bamsekram! Är det något som du står för i mina ögon så är det att insidan är viktigare än utsidan. För mig står du för girl power, för att man ska älska sig själv oavsett storlek men att man ska ta hand om sig kropp och själ. Och det ser jag inget negativt i. Du är så fin Alex! Förstår att det är jobbigt att behöva möta såna dömande kommentarer men ta inte åt dig för du vet att deras ord inte stämmer. Jag har inte ens träffat dig men tycker du är världens gulligaste! Massa kramar!

 • Michelle skriver:

  Jag vet att detta inlägget inte i grund och botten handlar om din kropp, men vill bara säga att du har en av de finaste kropparna jag någonsin har sett. Men det spelar ingen roll hur man ser ut eller hur andra anser att man ser ut, för man kommer själv ofta inte att uppskatta det. Jag har en sådan kropp som aldrig någonsin skulle kunna se ut som din ( fast man ibland hade velat det haha.) Men försöker fokusera på att vara den mesta variationen av mig som jag kan vara! Skäms aldrig för den du är, för du är precis den personen som du ska vara. Du är absolut en förebild för mig, stå på dig!

 • Sophie skriver:

  Hej finaste Alexandra❤️ Så tråkigt och sorgligt att du (och många andra i bloggvärlden) ska behöva stå ut med folk som är så elaka. Att dem tycker det är ok att trycka ner och såra bara för att dem sitter bakom en skärm. Det gör ont i mig att det finns såna människor, men dem har ju stora problem med sig själv. Härligt att du blivit så stark i dig själv och kan ta det så bra MEN det är ändå inte ok. Du är en underbar tjej med en härlig och inspirerande blogg, du gör ett jäkligt bra jobb. Massa kramar till dig och önskar dig en underbar onsdag

 • V. skriver:

  Det där är bara bittra typer! Man blir ledsen men som du säger så mår dom själva dåligt!Du inspirerar tusentals människor varje dag, tänk på det och hur grym du är, med den här bloggen osv! Kram till dig <33

 • Malin Åkerlund skriver:

  Stackars människa, att behöva trycka ner andra för att själv mår bra! Jag tycker att det är jätte kul att läsa din blogg, även om vi har totalt olika kroppsbyggnad. Det är kul med inspiration och att få höra lite hur du tänker om livet, träning, resor och kärlek. Jag säger som ”Grynet” (i det där barnprogrammet, kommer ni ihåg?) ”Ta ingen skit, och var dig själv”

 • Sofie skriver:

  Först och främst; heja dig! Jag tycker att du är grym och jag tycker verkligen att du gör ett bra jobb med att inspirera på ett hälsosamt sätt.

  Sen, till människorna som kommenterar såhär på nätet. Jag vill tro att det liksom är en invänjningsperiod till det här med sociala medier. Jag vill absolut inte på något sätt ursäkta beteendet, jag tycker att det är vidrigt, men för att inte tappa allt hopp om mänskligheten intalar jag mig att anledningen till att vuxna människor beter sig såhär online är att de generationer som inte växt upp med sociala medier inte riktigt greppar att det når fram till en fysisk person med känslor.

  Nåväl. Heja dig och heja det du gör, vi är många som bara vill väl också!

 • Maja skriver:

  Du är så himla bra! Du ska vara stolt över din kropp och dig själv, du är så stark! Kramar
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Olivia skriver:

  Inte för att jag tycker ett dugg synd om människor som agerar ut sin låga självkänsla anonymt över nätet, men det ÄR sorgligt hur mycket fokus vissa människor lägger på andras liv istället för på sitt egna. Jag personligen kan oxå ha åsikter och tycka ett o annat om folk, men orkar jag bry mig och kommentera det? Absolut inte. Jag har för mycket fokus på ett optimistiskt, lättsamt och lyckligt liv att jag aldrig skulle lägga en sekund på att sänka någon annan. Hur kan det hjälpa mig? Inte det minsta. Alexandra; du har den bästa, sundaste syn på livet, på träning o hälsa och hur fit och supersnygg du än är så uppskattar jag hur du delar denna positiva anda mer än något annat! Du är en inspiration i dig själv, en sann inspiration som förespråkar Hälsa inte Skinny bitch trenden. Jag beundrar dig för det och det är anledningen till att jag fortsätter följa din blogg!

 • Melanie skriver:

  Don’t let it get you down! You are a great inspiration because of the way you are! People aren’t only body but in our society body comes first and than the soul/character!
  On the one hand it is great that the internet gives everyone the possibility to say what they want but on the other hand some people don’t know what decency is and us the anonymity for stupid words and mean shit! But these people are also a part of the internet and as a person who works with it, sadly you have to find a way to ignore or something else it! Unhappily 🙁
  But i think you have soooo many wonderful follower and they love you 🙂
  You should not be shamed of your body – you are what you are and Haters are everywhere and you should live be your own and celebrate yourself 🙂

 • Amanda skriver:

  DU ÄR GRYM! Ta aldrig åt dig. Du är extremt vacker och har ett jätte fint unikt utseende. Och du är sjukt stark och har jätte fin kropp, BRY DIG ALDRIG om nån säger nåt annat. Det är bara personerna som skriver elaka saker som har nåt allvarligt problem med sig själva. Det är allvarligt talat synd om dom.

 • julia skriver:

  så himla oklart vad personen ens vill säga?? förstår precis känslan. tror inte vissa fattar att man blir ledsen av att höra sånt eftersom man ju trots allt ligger nära ett ideal. har ofta fått höra såna saker, och är typ ännu smalare än vad du är. men jag jobbar på det! och jag tycker du har grymma muskler och ser verkligen inte fragile ut!

 • Jennifer skriver:

  Jag kommenterar typ ALDRIG men måste bara säga att de människorna som skriver sånt där är nog så himla osäkra på sig själva & avundssjuka på dig. Kämpa vidare & fortsätt med det du gör, tycker du är himla bra! 😀 kram

 • Lisa skriver:

  Jag har nog ungefär samma kropp som du hade innan du började träna. Du har gjort en sjukt imponerande resa och det kan ingen ta ifrån dig. Vissa människor har helt enkelt inte fattat att vi ser olika ut och att det faktiskt finns människor som har svårt att gå upp i vikt, såsom det finns människor som har lätt att lägga på sig några extrakilon. Det måste vara oerhört jobbigt att vara en offentlig person och ta all skit som du måste ta. Försök att inte ta åt dig. Du inspirerar väldigt väldigt många tjejer där ute och det kan du vara stolt över 🙂

 • Theodora skriver:

  Bra skrevet! Og helt enig! Er så lei voksenmobbing på nett. Spesielt de anonyme! Du er den flotteste damen jeg har sett på lenge:) Du er sunn, sterk og frisk:D Og det er jævlig kult at du klarer å løfte mer enn din egen kroppsvekt;) Applaus! Du er en sann motivasjon. Haters gonna hate.. STÅ PÅ:D

 • Malin skriver:

  Jag är så glad att leva i en tid där man kan följa en så stark, och sund person som du är. Du verkar rolig, mogen, härlig och mysig. Djurvän, med bra värderingar i livet. Jag älskar att du vågar säga själv att du är så bra på saker och att du är glad för dina egna framsteg. Att du har skinn på näsan och går emot alla näthatare är grädden på moset. Även om du är stark förstår jag att du blir ledsen och tar åt dig, speciellt i stunder när man är mer svag som när man har pms osv, men jag hoppas och tror att du kan slå iväg de där ovärdiga åsikterna snabbt. Du är ju en äkta femimal 🙂 Tack för du inspirerar mig varje dag!

 • Maggie skriver:

  Du är bara så jävla bra! Ju mer kommentarer som den du skriver om, desto mer bevis på hur jävla bra du är!

 • Joan skriver:

  Alexandra du ser ut som du gör och alla andra får lära sig att respektera det helt enkelt!! Blir så trött på avundsjuka människor som ska jämt gnälla och klaga på hur man ser ut fast de egentligen önskade att de hade tex din kropp! Jag är också smal till och med efter att ha fått två barn. Jag är född så! Jag är starkare och har snyggare kropp än innan jag hade barn eftersom jag tränar hård och äter rätt! Ändå får jag höra att jag är smal och borde därför inte träna för att jag kommer att bli ännu smalare. Asså what?!? Folk är så sjuka! Jag vet att alla dessa kommentarer kommer från avundsjuka människor som som inte har som min motivation och deciplin när det gäller mat och träning. Jag har slutat bry mig och bara skrattar åt det nu. Jag väger 50 kilo och lyfterr 65 kilo marklyft 60 kilo knäböj och är jätte stolt över det!!! Du är stark Alexandra! Hoppas att du får en bättre dag idag! Kram

 • Annelie skriver:

  Hej Alex
  jag tolkar inte alls det engelska inlägget så negativt när jag läser det. Läste det då 3 ggr. Det står att you look so fragile… (vilket på engelska är en väldigt fin mening). Det står att du SER skör ut. Inte att du är DET. Och meningen avslutas med en komplimang … ”och ändå är du starkast av dem”… Är man riktigt riktigt duktig på engelska/haft det som språk ett par år utomlands eller engelsktalanade så är det frasen en positiv benämning.

  Skör kan också vara en vacker benämning även på svenska. Man kan vara skör på olika sätt. Du har ingen skör kropp men du är liten och smal så att du ser sådan ut, fast på ett vackert sätt. Som en blomma. Du är också väldigt söt och ser oskuldsfull ut – det ger också ett skört intryck. Dvs ingen hård rocker direkt. Utan du ger en väldigt fin och behagligt känsla. Och ändra på inget, ingen crazy svart kizz-målning nu… För du är superfin. Och du är ju superstark. Finns så mycket styrka och muskler i den lilla kroppen så det räcker till oss alla. Och när man ser dig i träningskläder så ser man ju att du är allt annat än skör. Såvida inte inlägget sytftar till att du är svag. Fast då har man ju inte fattat någonting.

  Sen förstår jag att det tolkas negativt eftersom du får så mycket påhopp här och där, men just detta inlägg kanske inte var tänkt att klanka ned. (Nu kanske du inte skrev med hela inlägger dock). Allt beror på hur man själv tolkar in det. Hade någon skrivit till mig att du ser så liten ut jämfört med de andra och du är så mycket smalare – så hade jag bara bockat och bugat. Fast du skriver i och för sig att du alltid haft komplex för att du varit så smal – så då kanske det inte är så roligt att höra. En annan normalbyggd som jag hade blivit smickrad. Jag väger också 52 kg men är mycket kortare än du.

  Hur som haver, bra – damma av dig. Var superstolt över kroppen och gör det bästa du kan av din kropp. Liten och smal ja. Men superstark och en snygg kropp. Det mesta är bara en och skär avundsjuka och folk som trycker ned andra är av den svagare sorten. De måste göra det för att må bra själva. Men hm, undra hur bra de mår egentligen? Ja ja skiter väl vi i. De kan sitta i sina hörn medan vi andra peppar varandra och inte snackar skit utan uppmuntrar var och en för hur fina de är.

  • Malia skriver:

   finally someone who understood me, i wasnt meant to be rude at all….

  • A skriver:

   Andra gången jag kommenterar på flera år. Jag uppfattade kommentaren samma sak som dig Annelie, det är ganska konstruktiv kritik men kommentaren kan få både en negativ eller positiv klang beroende på hur man tolkar det som person. Men är man inte så bra på engelska så är det ju inte alltid så lätt att tolka rätt heller…

 • cecilia skriver:

  Vill bara säga att din blogg har hjälpt mig så otroligt mycket mot en sundare och lyckligare livsstil och jag vet att jag inte är den enda du hjälpt. Så supertack för att du finns och hjälper så många att få en hälsosam och sund inställning till träning, det är ju inte direkt vanligt i vårt samhälle tyvärr. Kramar!

 • klara skriver:

  Du ser verkligen inte för smal ut! Jag tycker att du ser starkt och vâl trânad ut. Och dom som komenterar elaka saker âr bara avundsjuka. Du âr fin sâ som du âr:)

 • Annelie skriver:

  Ps. Jag läste också på ditt Insta att ngn kommenterade ”Photoshopad” om ngt kort på dig i bikini. Det första jag tänkte var: ”Vad grymt att vara så snygg att man ser photoshopad ut”. Personen tror säkert att du har ändrat på bilden eller så var det elakt påhopp. Men hur som helst – Skratta dig lycklig som går omkring och är sådär snygg så att du ser helt perfekt skulpterad ut. Och vi läser ju din blogg för att du ger grym inspiration och har så fin kropp. Jag kan tillägga att jag är bra mycket äldre än dig men du ger jättemycket inspiration ändå med allt du är. Och du är också sådär ”bubbligt” rolig och fnissig som smittar av sig. / A.

 • Frida skriver:

  Jag följer dig och tycker du är jätte duktig och otroligt snygg! Men jag ska vara ärlig…

  Innan jag läst din blogg och följt dig lite så tyckte jag också att du var för smal. Jag trodde det var just det du var stolt över. Dock skulle jag aldrig någonsin kommentera taskigt om det. Insåg snabbt att jag hade fel bild!!

  Jag läste dina texter, om din bakgrund och såg före bilder. Hela min bild ändrades. Ja du är den smala typen. Vi ser alla olika ut! Medan jag får kämpa för att hålla vikten nere så kämpar du för att gå upp. Det är helt sjukt att folk ska kommentera det. Det är samma som att du skulle ge dig på dem som har lite för många kilon på sin kropp.

  Kort och gott… Du är en inspiration. Skulle vilja se dina haters göra det du gör i gymmet.. Vore jag ens hälften så stark som dig vore jag stoltast i stan.

  Kämpa på!! Du är en förebild för sunda värderingar!! Du är small men du är ingen bantande galning. Du är small till naturen. Den som ändå vore det 😉

 • Alexandra skriver:

  Ja, man blir matt. Härom veckan utbrast jag faktiskt ”kan inte bara solen explodera så att alla dör!? Jag orkar inte leva i en sådan här skitvärld där 90% är idioter!”.

  Det var kanske att ta i, men jag blev så jävla upprörd (något i samband med rasism och ishockey tror jag).
  Enligt mig är du inspirerande och ser hälsosam ut, och det är precis det som du också förespråkar! Och inget annat!

  You rock – från en Alexandra till en annan. Nu ska jag boosta musklerna med lite HIT-träning!
  Kramen och tack för en grym blogg.

 • Suzie skriver:

  just so you know that is so not true!! seriously, those kind of people that say stuff like that are the ones that are sitting in their sofas doing nothing and just WISHING they had a body like yours.
  i follow your blog from the first post you ever made and i saw and read posts of you being a child and skinny and how you wanted to gain some weight and i tottally connected with that. i’ve been skinny all my life and i know what skinny and fragile looks like, and believe me that’s not you right now. just keep doing what you’re doing cause it gives normal people (like me haha) a great motivation. i never really knew you can look that good and feminine with muscles. i always thought doing lift us etc would make girls too musculine looking. you convinced me that that was a mistake.
  tnQ 4 being a constant inspiration and motivation!
  greetings from Zadar, Croatia :))

 • erica skriver:

  DU ÄR SKITSNYGG, SKIT I VA DE ANDRA SÄGER. Du är otroligt vacker, du är grymt stor förebild så sluta aldrig vara du! kram

 • frida skriver:

  Alexandraa!! Du ska bara veta att du är hur fin som helst, och då menar jag inte bara utsidan! Jag känner inte dig men du verkar vara en jätte trevligt tjej! Folk skriver ofta dumma saker för de själva mår dåligt på något sätt, eller så är de bara avis! Du är en av sveriges största tränings människor online och finns så många som ser upp till dig! När man blir så stor/känd som du är idag så finns det alltid haters och det kommer alltid finnas dumma människor! Försök inte ta åt dig! För som sagt du är jätte fin! Du är en inspiration! Om det skulle gå så långt till personliga hot osv måste du anmäla för när det är så personligt så de kanske vet vart du bor (eller något liknande) det är då man måste ta det på allvar! Det pinsamma är bara för de som slänger ur sig dessa kommentarer , speciellt om de är vuxna. Det visar bara att de är sämre själva!

  Keep going girl!

 • Hannah skriver:

  Låt mig börja med att säga att du är en grym tjej och ta inte illa vid saker som dessa. Är man en offentlig person kommer man alltid få höra både gott och men ofta ont från andra, tyvärr. Stå på dig och keep up the amazing work. Du är bäst!

 • Karin skriver:

  Blir väldigt ledsen när jag läste ditt inlägg. Så sorgligt att människor hellre trycker ner än lyfter upp. Jag kan tänka mig att det tar på dig, även om man såklart inte vill att det ska göra det. Jag hoppas ändå att DU vet att du är bra och ser ut precis som DU ska göra. Blir så ledsen bara att folk är så elaka. Hoppas att du ändå kan få en fin dag i solen. Det tycker jag att du och alla andra härliga människor är värda. Stor kram!

 • nina skriver:

  Det är sjukt hur mycket kommentarer om sitt utseende man ska få ta som tjej. Det finns alltid något att kommentera verkar det som. Antingen är man tjock, eller för smal, har man för små bröst ser man ut som en kille, har man silikonbröst så är man ”sönderopererad”. Hur man än ser ut så finns det alltid något fel andra ska hitta! Blir så trött på skiten..
  Att folk tar sig rätt att prata om en som om man vore ett jävla objekt och inte en människa med känslor.
  Jag tror också att det beror mycket på avundsjuka, är man nöjd med sig själv och mår helt bra så finns ingen anledning att kommentera så. Men finns också en attityd rent allmänt, framförallt mot tjejer, att det är OK att ha åsikter om andras kroppar till höger och vänster.
  Visst man kan vara avundsjuk, och för att vara ärlig, jag är också avundsjuk på tjejer som är smala som dig, för jag kommer antagligen aldrig se ut så. Men inte tar jag mig rätten att trycka ner dig för det, för att jag ska känna mig bättre.
  Det är det som är problemet, folk tar sig rätten att bara spotta ur sig vad som helst.
  Angående kommentaren, kanske personen inte menade något elakt. Men jag förstår att du tar åt dig eftersom du haft sådana komplex över att vara smal. Folk verkar inte förstå att precis som att man inte vill höra att man är tjock, kanske det inte är en komplimang att någon påpekar hur smal man är heller, för det är inte alltid något man valt själv.

  Föråt för lång kommentar. Men blev så upprörd.
  Stå på dig <3

 • sofia skriver:

  Du är jätte jätte jättefin!! Skit i sånna där komentarer de är en reflektion på hur de själva mår. Så länge man trivs med sig själb och är frisk så spelar ingen annans åsikter roll. Stå på dig du är jättevacker!!

 • Erika skriver:

  Men åååh, vad ska jag säga.. Alex, du är grym! Så fantastiskt fin & underbar! Min största inspiration!
  Varför klagar vissa personer på din kropp? Eeh förmodligen för att de är avundsjuka! För det är det enda man kan bli på din kropp – du ser ju helt amazing ut!
  Jag håller på att gå ner i vikt även om jag har normalt BMI, just för att jag VILL vara smal (men ändå stark). Jag tror att det är väldigt många som vill vara smala – & när de då ser dig (som har perfekt kropp enligt de allra flesta kan jag lova!) så måste de vända smalhet till ngt negativt. Idioter! Du är ju förövrigt stark & ser frisk ut & är bara sååå fin! Förstår att du blir ledsen av elaka kommentarer men skit i idioterna – de är bara avundsjuka! Jag (och många många fler!) tycker du är bäst! Hoppas det känns lite bättre att höra det ❤️
  Massor av kramar!

 • Gizem Ece Yılmaz skriver:

  first of all you do not look fragile you look strong and I think who made this comment is a little bit plump 😀

 • Marie skriver:

  Du är as grym Alexandra precis som många andra tjejer är! Jag kämpar nu på med min andra tävlings diet och igår blev jag bara så less. Slängde ut vågen (bokstavligt talat) från balkongen och såg resultaten jag skapat genom andra mått! Jag är starkare och snyggare än någonsin! Så himla nöjd med mig själv och det ska alla vara som tränar och gör något de mår bra av!

 • Ella jones skriver:

  Började gråta. Tack underbara starka du för detta!

 • Mikaela skriver:

  Det här är så tröttsamt.
  Ja visst du är smal, är det något fel med det? Nej. Du ser både hälsosam och stark ut! Der är så himla tröttsamt med all nät mobbig, som i grund och botten beror på avundsjuka och dålig självkänsla ( åtminstone vad jag tror).
  Din kropp ser ut som den gör (väldigt snygg) är som den är och det ska du vara stolt och nöjd över. Vad spelar det för roll om omkretsen på biceps är 28cm när du kan lyfta tyngre än vissa som har 36cm i omkrets till exempel.
  Du är ju hur grym som helas och en stor insperation för många!

  Det som kan vara viktigt för de yngre tjejer som förljer dej att tänka på är din kropp är byggd som den är mestadels pga gener. Alla har inte anlag för att ha så pass lite fett på kroppen, alla tjejer har inte tillräckligt bereda höfter för att ha ett tightgap (utan att bli underviktig) osv.

  Man får inte glömma att alla har olika förutsättningar. Men som ett tightgap eller nyckelben som syns gör dej lyckligare om du redan är stark och hälsosam?! Knappast va!

  Kram på dej!

 • elionora skriver:

  Du är så sjukt vacker, stark och driven. Jag förstår att man får onödiga och dumma komentarer när man har en offentlig blogg som du har men kom ihåg att alla vi andra läser din blogg för att vi blir inspererade av dig. Du är en jätte stor förebild för mig, när jag har dippar i min träning eller när jag känner mig nere så lyfter du mig. Jag blir inspererad till att fortsätta träna, du ger mig nya ideer och jag tror bara jag vill säga TACK! och du är grym!
  kram

 • Erika skriver:

  Likväl som du ska få synas och finnas och inspirera som ”smal” tjej ska vi som ALDRIG kommer bli så smala få finnas, synas och kunna ge inspiration!
  Vi har alla olika förutsättningar och byggda på olika sätt, men kan ändå ja samma glädje och vilja för träning!
  Det är olikheterna som ger styrkan till andra, visa att det går med olika förutsättningar!
  Man måste bara hitta SIN väg till rolig träning!

  Keep it up!

 • Jessica skriver:

  Det är så sjukt onödigt att slänga ur sig såna kommentarer.
  Folk borde lära sig att det faktiskt inte är helt okey att säga vad man vill men att om man tycker ngt är det fritt fram att tänka det, för sig själv utan att behöva säga det. Jag blir helt galet irriterad på såna människor!

  Du är en stor inspiration för oss som gillar att träna!

 • Victoria skriver:

  Åh, så bra skrivet! Jag har svårt att förstå hur människor kan skriva så elaka saker på nätet. Usch! Du är så grym, stark och så otroligt vacker, inifrån och ut! Stay strong fina <3

 • Hanna skriver:

  Du är så jävla bra!! Skit i dem och fortsätt precis som du gör <3

 • Jennifer skriver:

  Jag har aldrig varit så inspirerad av en tränings/-hälsoblogg som av din, och jag vet att många fler tycker så! Inte enbart för att du är grymt snygg och SER stark ut, utan även för din, enligt mig, sunda inställning till träning och hälsa (och livet). Keep doing what you do, heja Alexandra!!

 • ellen skriver:

  Jag fungerar helt åt motsatta hållet online. Jag kan nog uppfattas som lite creepy när jag ger så mycket komplimanger och kärlek osv. Oops! Men hellre det för vuxenmobbning/näthat är fan så jävla äckligt att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Puss och kram till dig! <3

 • siv skriver:

  Tycker att du har en perfekt kropp och jag blir alltid så motiverad av dig. Förstår inte hur någon kan säga negativa saker om dig men men precis som du sa finns det folk som är hatiska. Du är verkligen en insperationskälla hoppas att du aldrig glömmer det.
  Keep up the good work

 • Lisa skriver:

  Du är bäst! Jag är också smal och blir nedtryckt för det hela tiden, så otroligt trött på att människor tror att dom har rätt att trycka ner smala människor. Hade jag vägt tio kg för mycket hade ingen vågat säga något. Nej, för det hade ju varit elakt? Lär er respektera människor och låta varandra se ut hur vi vill, offentliga personer eller inte!!!

 • Lovisa skriver:

  Verkligen så tråkigt att folk ska hålla på och skriva elaka kommentarer! Folk verkar inte förstå att bara genom att skriva några ord kan man faktiskt komma åt en öm punkt som kan såra riktigt ordentligt! Usch säger jag bara om avundsjuka haters.
  Du är en sååå fin och go tjej!! Ta åt dig av allt positivt 🙂 Kram!

 • emilia skriver:

  Det är dem som ör avundsjuka på dig, för din kropp är jättesnygg!!!

 • Ebba skriver:

  Är du dumm i huvudet eller? Denna person kommenterade med ett neutralt uttalande och du tar det som kritik. Jag skulle gärna vilja få förklarat utav dej exakt vad som är kränkande och är till för att trycka ner dig i kommentaren. Så som det står där så skulle det lika gärna vara någon som beundrar att du just är smal.

  För mig så verkar det som om du uttnytjade det här bara för att skriva ett inlägg om ett problem som ej är reelt.

 • Malia skriver:

  so i just read alll those comments and your text and everything. wow if i had known that you would understand it like that i would have never said that. i didnt say you look ugly and i didnt say you are fragile. i said you look fragile even though you are so strong!! and that it just surprised me how you look next to other girls since i always thought you look very strong. look: you normaly upload pics of yourself after workout when your muscles are pumped. and since you have long legs you look a lot taller than you are and i just saw that you arent so tall compared to the other girls as i thought and you look pretty fragile (which isnt a bad word at all…!!!!) but that i know even though you are build so thin you are the strongest and that is crazy. read it again without having such negative feelings against the comment because i cant find something bad or rude in the comment at all.

 • Klara skriver:

  Du är så fantastisk! Du motiverar och peppar så många unga tjejer där ute och ger oss alla en extra kick med dina fantastiska inlägg. Man blir alltid så glad och positiv när man kikar in här, och att se vilka häftiga framsteg du gör i träningen och allt annat, som att hoppa upp på en 111 cm hög box, så jäkla häftig brud! Kramar till dig

 • Frida skriver:

  Förstår inte hur folk kan skriva sånna där saker. Så sjukt elakt och omoget. För mig så är du min förebild inom träning älskar din blogg, och yt-kanal. Alltså din kropp är så sjukt snygg och jag tror att dom är avundsjuk. Du ska verkligen vara stolt över din kropp!!

 • Jennie skriver:

  Måste fortsätta love-bomba här för jag tycker du är så jädra grym och en enorm inspiration! När jag ser kommentarer som den du citerade hoppas jag och tror på att det bara är småtjejer som inte vet bättre än att alla har olika förutsättningar och kroppsbyggnad och det är inget man kan göra åt. Jag kommer aldrig kunna få en så smal midja, för det är inte så jag ser ut helt enkelt, men jag kan fortfarande inspireras och jobba på att bli lika stark som du. <3

 • Olga skriver:

  Håller verkligen med dig. Jag har själv varit mobbad hela min uppväxt för hur smal jag e…men jag är bara byggd på det sättet. Började styrketräna och fick då kommentarer på att jag var alldeles för smal blabla. Men mådde jättebra själv o var super stark. Fick sen reda på att de som kommenterade mest på mitt utseende hade kommenterat till andra att de var avundsjuka på mina muskler osv… Jaha men varför kan inte folk ge positiva kommentarer då Förstår inte sånt? Du Alexandra är grymt snygg o har snygg kropp. Din blogg är en inspiration. Skit i såna negativa människor. De har problem med sig själva!

 • Linda skriver:

  Du är jättefin! Jag skulle vilja va i din form, men motivationen är på noll just nu. Behövde gå upp lite i fett% eftersom vi vill skaffa barn igen. Men jag känner igen det där med att alltid ha varit smal. När man är 14-15 och får höra från killar, lärare, släkt och vänner att man är så smal sätter det sig i huvudet. Tyvärr. Men skönt att det försvinner med åldern

 • Åsa skriver:

  Ta inte åt dig av sånna här kommentarer, tycker du är en så sjukt bra
  förebild, och vissa människor är smala naturligt och har svårt att gå upp i
  vikt, och andra har kurvor naturligt och har lätt att gå upp i vikt, alla är vi
  olika, kan inte folk förstå det?? Det kallas för gener och är inget vi kan påverka.
  tycker det är så sjukt bra gjort av dig, du har en sån vacker kropp! Hoppas att människor
  snart börjar inse att utsidan inte är allt, huvudsaken är väl att man mår bra och fungerar
  som man ska?? Sjuk värld vi lever i egentligen, där minsta detalj utåt ska kritiseras.
  Tack för att du är du och inspirerar andra till att må bra!! Kramar

 • Madeleine skriver:

  Heja Alexandra!!

 • Louise Bladh skriver:

  Jag läste endast den dumma kommentaren och inte vad du skrivit för jag har inget behov av det på grund av att jag VET att du är totalt amazing Alexandra. Jag har själv träffat dig i verkligheten i Helsingborg 2014 på BMR mässan och jag måste ärligt talat säga att jag blev förvånad över att du var så lite haha, hr aldrig känt mig så stor men herregud. Så är du skapt och jag är skapt på mitt vis. Du är otroligt vacker, stark och en förebild för så galet många kvinnor där ute ska du veta.

  Det är egentligen inte lönt att säga ”ta inte åt dig” för det gör man ändå, jag vet hur det är tyvärr. Men som tur var så är det denna delen av människor som är i den minera skaran. Ännu en gång you are amazing woman och en stor inspiration och förebild för mig <3

  Kram #femimal // Louise

 • Janina skriver:

  Everyone can see how hard you work. Dont let the haters get to you <3
  XO Janina
  http://janinafran.blogspot.ca

 • Liza skriver:

  Du är ju bara så grym och en sådan stor inspiration! Det finns alldeles för många äckliga fega krakar där ute, och vi måste hålla ihop emot dom. Fortsätt med det du gör. Inte många som har möjlighet att jobba med det man älskar och vara en sådan stor inspirationskälla och idol för många. Keep it up girl!

 • Frida skriver:

  Usch vilken människa! Din kropp är den mest perfekta kroppen jag vet och du verkar vara otroligt hälsosam och snäll mot den. All kärlek till dig fina Alexandra <3

 • Lisa skriver:

  Jag säg dig på stan i veckan eller om det var förra och jag håller verkligen inte med den kommentaren! Tycker du ser frisk och stark ut. Vi väger ungefär lika mycket och jag önskar jag hade en så stark kropp som dig. Tack för inspirationen! Kärlek.

 • Rikke skriver:

  Du er perfekt og inspirerende som du er!
  Kram fra en læser fra Danmark

  • Rikke skriver:

   Og hvor er du sej, forresten! At squatte mere end man selv vejer, det er flot! Jeg selv kan næsten tage det jeg selv vejer, men ikke mere end det, så thumbs up!

 • nina skriver:

  Det var viktigt att du tog upp det här med kommentarer kring utseenden Alexandra. Men tycker lite synd om tjejen som skrev den nu med, när den uppenbarligen inte var menad som något negativt :/
  Men det är klart, det kan fortfarande vara jobbigt att höra att man ser så smal ut, det behöver ju inte tas emot positivt även om det var menat positivt. Men kanske viktigt att försöka se det från bådas perspektiv, även hur den som kommenterat menade?

 • Vanessa skriver:

  Don’t pay attention to internet trolls.

 • Maoolin skriver:

  Fina fina Alexandra, hur människor kan skriva sådana elaka saker om personer som är så starka förebilder som du är gör mig förbannad! Det gör mig både förbannad och lessen, jag har hela mitt liv hört att jag är för stor, tjock och annat skitsnack. Det har tryckt ner mig i skorna många gånger och jag har fortfarande problem med min självkänsla. Det är lika illa att nedvärdera en person som är smal. Det tar lika hårt, en del kämpar otroligt hårt för att gå upp i vikt och då det inte går. Men detta betyder bara att vi som människor är olika, man ska älska olikheterna i oss. Det är ju det som gör oss mänskliga. Du är jättefin <3<3

 • Liisa skriver:

  Kommentaren är löljigt skrattretande.
  Låt det rinna av och fortsätt vara den grymma förebild du är! 🙂
  http://liisalindstrom.blogg.se/

 • Therese Svensson skriver:

  Du är fantastisk, har en grym kropp och är en stor inspiration Alex!

 • Cajsa skriver:

  Frågan är om lika många hade kritiserat en som man själv upplever som ”större tjej”?
  Oftast får de som lider av övervikt medlidande och sympati.
  Vad gör det då rätt att kommentera/kritisera någon som man själv upplever ”för smal”?

  DU är så vacker, en sann inspiration och förebild för tjejer- Sveriges snyggaste tjej! 🙂

 • Nathalie skriver:

  Du är grym Alexandra, skit i vad andra säger och tycker, de är bara avundsjuka! Måste bara säga att du är så himla stor inspiration för mig och det är du som gör att jag orkar fortsätta så att jag når mitt mål! tack för en sjukt bra blogg! 🙂

 • linnea skriver:

  Jag brukar vanligtvis aldrig kommentera men har följt dig väldigt länge så är en av de läsarna som troget följer, tar lärdom och inspireras utan att synas och höras. Men idag tänkte jag faktiskt skicka en liten kommentar till dig. Jag vill hylla dig så mycket för din mentala utveckling som du har gjort de senaste åren. Det märks i ditt sätt att skriva och i dina bilder att du accepterar dig själv din kropp och kan älska dig själv. När jag stötte på dig första gången så var min första tanke ’så vill jag se ut’ men har senare insett att jag inte kan se ut som du för jag har en helt annan kroppsbyggnad men det hindrar mig inte till att fortfarande tycka att du är extremt vacker. Det jag ville säga va mer att du är fin precis som du är hur mycket eller lite du än väger så är de det som gör vem du är, en del av dig och de gör dig vacker. kram!

 • Sarah skriver:

  Du är assnygg och folk som säger annat är bara avundsjuka!!

 • Catrine skriver:

  Typiskt brudar att misstolka andra tjejer och sedan gå igång med skitsnack och tårar om hur synd det är om en. Kommentaren var ju inte elakt menad. Ha lite mer is i magen nästa gång innan du överreagerar. Det var likadant den gången man klagade på att man photoshoppat sönder ditt utseende på tidningsomslaget. Då var alla plötsligt elaka med dig, trots att kritiken bara riktades mot de som gjort omslaget.

 • Milja skriver:

  I think that people who say all those negative things to you are really just so jealous. And they feel bad about something in their life and for some reason they deside to like, use it against you. But you seem to feel great with yourself and that’s the most important thing that no-one can take away from you. You are really fit, beautiful and inspiring, keep on doing what you do best! 🙂

 • Andromeda18_ skriver:

  I don’t know if the girl who wrote that comment meant to be mean or not, that’s not for me to judge, but I don’t agree with her at all. I’ve seen plenty of pictures of you standing next to other girls and you’re really not that smaller, if at all. You do have a different build, you’re curvy and petite, so your body looks quite different but that’s not a bad thing. People need to realize there are different bone structures and someone with a small bone structure isn’t necessarily too thin or small, even if she looks smaller than most people around her. The truth is you have an absolutely amazing body with a tiny waist we can only dream about. Everyday I visit your blog/instagram as a source of inspiration. You have a body that’s nothing short of perfect and you’re really strong and committed. Personally, I think that’s wonderful.

 • Lianne skriver:

  I think the best thing is to be healthy, it doesn’t matter how much you weigh and how you look.
  If youre body is healthy and you are happy and healthy in youre own body then why should people say that you aren’t.
  It’s really mean but they don’t know you and they don’t know how you eat, live and how you live youre life.

  You are beautifull and don’t let people bring you down!

 • Melissa skriver:

  You are so very pretty.

 • Hanna skriver:

  Fruktansvärt fult och dåligt beteende, tur att det finns normala människor i den här världen!
  Du är supersnygg och STARK! Försökte hoppa 80 på boxen efter att ja sett dig hoppa… Hahaha jag vågade inte ens försöka å då är ja 1,73 lång! Fortsätt köra hårt å ha kul, grattis till all framgång!

 • Lovisa skriver:

  DU är vacker inifrån och ut

 • Emelie skriver:

  Alla våra kroppar är olika. Folk är så snabba på att döma andra. Visst att du är smal, men absolut inte på ett underviktigt sätt. Du är smal men med MUSKLER. Förstod inte riktigt vad den som kommenterade hade för syfte med att säga det där. Men det finns tydligen folk till allt, ta inte åt dig av det negativa som sägs utan ta istället åt dig av det som är positivt. <3
  Kram

 • Sofia skriver:

  Alexandra, du är en insperation för mig och för andra. Människor som skriver sånt här mår inte bra. Jättesynd om dom och hoppas att dom finner frid i sig själva en dag. Har själv vart med om så många komentarer. Tyvärr öga mot öga många gånger. Människor som tror sig ha rätten att berätta för mig hur jag ser ut och hur fel det är. Åt pommes nästan varje dag på korvkiosken mellan 12-16 för att jag vart kallad ”anorexiaoffer” i skolan. Jättehemskt men idag vet jag är perfekt som jag är och hoppas att dom också ör nljda med sig själva idag. Jag säger bara all power to you och fortsätt som du gör! Du är så himla fin människa! Kramar!

 • alva skriver:

  DU ÄR GRYM!!!

 • Sofie skriver:

  Jag tycker att du är fantastisk! Avgudar dig så jäkla mycket, har dig som bakgrundsbild på min mobiltelefon för att att se bilden ger mig motivation till att nå mina mål! Så stark och så snygg, de som snackar massa skit sitter säkert hemma och önskar att dom såg ut som du… garanterat!

 • Hille skriver:

  Oj oj, ja man har verkligen olika syn på vad ”fragile” innebär, du är väl så långt ifrån fragile som man kan komma. Du har en snygg, vältränad och hälsosam kropp, sen är alla olika. Konstigt det där att det ska vara så svårt för folk att förstå det!

 • Helsingborgare skriver:

  Jag har precis hittat till din blogg, letat efter en isnpirationskälla till att börja träna och finna en mening i det jag gör.
  Nu hittade jag din blogg, och för varje bit jag läser blir jag mer inspirerad.
  De personer vare sig på nätet eller i verklgia livet talar bakom din rygg kommer alltid stanna bakom din rygg och DU kommer alltid vara iallafall det lilla steget före dom, men alltid före dom.
  Om man nu verklgien ska kolla på hur en person ser ut utseendemässigt, så ser jag en tjej (DIG) som kämpar hårt och ser helt FANTASTISK UT, för bakom en sådan kropp och sund själv måste det ligga hård träning.
  Ha en fantastisk dag och tack för alla ”pepp” bilder du lägger upp, för man ser att om man tar sig i kragen så är allt möjligt för alla av oss.

 • Katherine skriver:

  Så hemskt att vissa människor faktiskt tycker det är okej att slänga ut sånna saker, säga och skriva saker som sårar andra. Tycker du är grym! Du en en inspirationskälla för så många tjejer, tack vare dig Alexandra har jag börjat träna oftare och börjat äta hälsosamt, du ger mig motivation! Och skulle dessutom dö för att ha en kropp som din! Just love it! Du är perfekt som är du! <3

 • Mamin skriver:

  Det verkar som att kommentaren inte var illa menad men jag blir ändå så irriterad! Jag förstår dig och att du tog illa vid dig! Jag har också alltid varit smal och fått höra det från många i min omgivning.. Hur mycket jag än äter går jag inte upp i vikt.. Det är så jag är byggd och även du verkar det som! Skulle jag få den kommentaren hade jag också blivit ledsen.. Tänk efter innan ni skriver.. Om kommentaren istället hade varit tvärtom att ”oj vad du såg stor ut brevid de andra tjejerna, du var mycket större än vad jag trodde” då skulle folk reagera på en gång.. Av någon anledning ses det som okej att påpeka att någon är smal.. Varför ska vi påpeka varandras storlek överhuvudtaget hade det inte räckt med att säga ”Gud vad fin du är” det kan aldrig misstolkas! Tänk efter innan ni skriver kommentarer man vet aldrig vad personen i fråga har för komplex.. Kram på dig du är otroligt vacker!!

 • G skriver:

  Du är hur snygg som helst och har en alldeles unik, snygg kropp. Men eftersom du på detta inlägg pratar om mobbning fokuserat på utseendet tänkte jag berömma ditt tankesätt istället, för det är ju trots allt det som räknas mest tycker jag. Du är ju grymt smart och verkar vara väldigt omtänksam och empatisk, duktig affärskvinna m.m. Det är ju ändå DET som borde räknas. Att du skriver som du gör, gör dig till en ännu snyggare och finare människa enligt mig. Så mobbaren förlorar dubbelt och du vinner dubbelt. Hälsa dina mobbare detta nästa gång: ”If the words you spoke appeared on your skin, would you still be beautiful?” Svaret är då NEJ. Visst får man snyggare kropp av träning, Men det träningen förändrar mest hos en är ändå insidan. Hur din kropp mår från insidan, vad du får för mentala fördelar av träning, starkare och friskare hjärta osv. Fortsätt vara stark som du är. Och kom ihåg: ”If only our eyes saw souls instead of bodies how very different our ideals of beauty would be.” Du är vacker nu men du hade varit ännu vackrare då. Puss

 • Sara skriver:

  Du verkar ha en sån sjukt fin personlighet Alexandra, en riktig förebild! Du är GRYM!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR