INSPIRED BY THIS

Alexandra Bring-30

God morgon från ett soligt Miami <3 Kl är strax efter 07 och jag vaknar 06 i vanlig ordning. Det är som att kroppen är redo för alla svenska arbetstimmar och mailinkorgen som svämmar över.. Haha! Det är dock något med att vara på nya platser, jag blir så  himla inspirerad. Kommer på massa nya ideér och inspon flödar verkligen. En framtidsdröm är att ha en lägenhet här och en i Sverige. Bara att fortsätta jobba hårt så kanske drömmen blir en verklighet ;)! Jag jobbar mycket med målsättning. Håller oftast mina mål för mig själv men de hjälper mig framåt i livet och karriären. Om jag inte hade något jag ville uppnå hade jag inte heller känt för att offra mycket annat. Har ni stora mål eller är ni nöjda med ert liv idag? Jag tycker att det är jätteviktigt att uppskatta sin vardag men jag vill inte nöja mig med att bara vara. Jag skulle bli tokig av det =)

Good morning from a sunny Miami <3 Time is just after 07 and I woke up at 06 as usual. It is like my body needs to go up and deal with the swedish working hours and a mailbox that’s really full haha. But I must say, it’s something special about new places. I always get so inspired. I come up with a whole lot of new ideas. A dream of mine is to have an apartment here and one in Sweden. It’s just to continue with hard work and the dream may come true ;)! I work a lot with goals. I often keep my goals to myself but they help me to keep motivated and get me forward in life and carreer. If I would not have any goals I should not sacrifice much either. Do you have big goals or are you pleased with your life today? I really think it’s important to appreciate your life but I wont settle for just what it is. I would go insane!

12 reaktioner på “INSPIRED BY THIS”

 • Dixi Wonderland skriver:

  Jag har mål som att köpa en lägenhet med min sambo och tjäna mer pengar på bloggen just för att jag vill inte ge upp min dröm om att få jobba med det jag älskar. Men samtidigt försöker jag njuta och vara glad för det jag har idag, livet kunde vara så mycket värre!

 • Nathalie skriver:

  Jag drivs absolut av mål o drömmar! När jag har dipp och känner mig helt omotiverad och inte anser att jag har drömmar längre så finns det liksom ingen mening med livet. Lite sömn, mat, och inspirerande människor samt få komma ut så är man åter på banan igen!

  Jag har både små projekt o mål, som att bli färdig med rum in på det minsta detaljerna o pyssla till det. Att få fram en fantastisk hem-känsla. Men även något som vi aktivt varje dag håller på med – spara pengar inför att förhoppningsvis nästa år ha råd att bygga ut vårt nyköpta hus, samt betala bort på bilen (ingen av oss två vill ta fler lån än hus/bil och drivs av att skaffa fram egna pengar o aktivt hantera dom i inköp etc, ”VÅRA” pengar). Vi är 24 år och lever livet här i norr! Och älskar att bädad för en ännu finare framtid med fler utomlandsresor, upptäckter, etc när vi har fått mycket färdigt på hemmaplan, och känna att huset inte är ett pågående projekt den dag vi vill försöka bli med barn, utan då är det kapitlet klart.

  Utöver såna har jag även mål inom andra områden, men det var ett av dom! 😉

 • Malina skriver:

  Varför kan du inte redan flytta nu? 🙂

 • Liisa skriver:

  Vad härligt det ser ut!
  Hade jag jobbat från Miami kan jag lova att jag också känt mig mer inspirerad 😀
  http://liisalindstrom.blogg.se/

 • Mina mål jag har för tillfället är dels att gå ner i vikt vilket har gått bra sedan jag gjorde om mina kostvanor. Har redan nu gått ner 8 kg, vill gärna tappa 10 till men vikten är inte allt. 🙂 Sedan gå klart min utbildning och snart ser jag ljuset där med, tar examen som förskollärare i januari! Sista målet som jag har på lite längre sikt är att köpa en bostadsrätt eller villa! 🙂

 • Jessica skriver:

  Jobbar alltid mot mål 🙂

 • Amilia skriver:

  Hej Alexandra!
  Wow vilken inspirerande blogg du har!
  Jag har provat massvis av kosttillskott men aldrig hittat något som riktigt passar mig. Såg dina produkter och blev supertaggad på her whey och BCAA och undrar lite vilka olika effekter man får av de olika produkterna? 🙂

  Ha en underbar dag!
  // A

 • Mia skriver:

  Ser härligt ut i Miami! Jag ska även dit snart och åka runt i Florida, har du några tips på sevärdheter? 🙂

 • Heidi skriver:

  Du är så otroligt inspirerande! Och så kul att läsa din blogg. Keep it up! På tal om inspiration – kan jag rekommendera podcasten ycnex. Underhållande och drivna tjejer med nyttiga tips. https://www.facebook.com/pages/ycnex/1556675667883253?fref=ts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR