GYM SESSION DONE

Alexandra Bring-33
Alexandra Bring-35
Alexandra Bring-36

tights – HERE (adlink) / top – H&M

Körde ett lite lättare pass idag på gymmet. Eller tunga vikter men inte så intensivt. Fått ett nytt träningsupplägg av Anders som jag ska starta med direkt jag kommer hem. Körde först  frivändningar upp till 52 kg som är ett nytt PR för mig, efter det körde jag marklyft fast med stötdrag, började med rumpan längre ner. Efter det blev det lite raka marklyft. Enkelt men nice pass. Alla är så sköna på gymmet här, en PT tävlar i Powerlifting och hon är galet stark. Blir så taggad! Idag är vår sista kväll här men eftersom vi flyger imorgon eftermiddag kommer vi hem först på torsdag morgon. Jag måste därför förtidsinställa lite här till er och fixa. Fyller dessutom år på torsdag när vi kommer hem, hoppas att flyget inte blir försenat bara.

I did a lighter workout at the gym today. Or, heavy weights but not that intense. I have recieved a new workout program by Anders that will start when I am back. I first did some cleans up to 52 kg which is a new PR for me, after that I did clean deadlifts. After them it was time for stiff deadlifts. Simple but nice workout. Everyone is so nice at the gym here. One girl competes in power lifting and she’s really strong. I get so excited! Tonight is our last night here since we fly tomorrow afternoon. But we wont be home until thursday morning. My birthday is on thursday as well, so I hope the flight won’t get delayed.

5 reaktioner på “GYM SESSION DONE”

 • gianna skriver:

  whaaaaaat everyone has birthday now…you on the 26, fanny 27, rami 28, then janni 4.4…

  you should all celebrate together really big hahaha

  • Alexandra Bring skriver:

   We wanted that but it was sooo hard to match our schedules 🙁

   • gianna skriver:

    ui thats a bummer would have been a pretty amazing party i think 🙂 but one more thing cuz i just realized that you wont attend the finest awards tomorrow. who is gonna take your award in case you win?? ako? because he loves it soo much to be at those kind of events? hahaha

 • hanna skriver:

  Varför heter du bring i efternamn och din syster törnegren? Jättebra blogg btw:))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR