20% OFF

Desktop5

COAT – HERE, JUMPSUIT – HERE, GANT SWEATER – HERE, NIKE – HERE

Ville bara tipsa om att miinto.se har 20% på allt idag 12:00 och framåt. Jag la en order på det ni ser ovan bland annat. Tröjan hann jag få innan jag åkte och resten kommer vänta på mig hemma. Kolla hur coola bilderna blev som jag tog vid stranden. Det enda jag gjort är att göra de lite ljusare och lite lite mer färg! Nu är jag inte någon modebloggare eller speciellt estetisk haha men tyckte bilderna blev så fina ändå 🙂 Äntligen får jag lite använding av mitt vidvinkel-objektiv. Har försökt öva lite här!

I just wanted to let you guys know that miinto.se has 20% off everything today. I made an order on the things above. I got the sweater before I left but the rest is waiting on me at home. Look how cool the pics are by the beach. The only thing I have done is added some light and color.  I am not an fashionblogger or good at it but I love the pics anyway 🙂 Finally I can use my wide-angle lense. I have tried to practice here!

Alexandra Bring-37
Alexandra Bring-38
Alexandra Bring-39
Alexandra Bring-40

Alexandra Bring-41

17 reaktioner på “20% OFF”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR