ABS AT EQUINOX

Alexandra Bring-44
Alexandra Bring-45

Här har ni några riktiga in-action-bilder som många efterfrågat haha! Man måste älska minerna 😀 Körde en asbra magcirkel innan jag fortsatte passet/Here’s an awesome abs circuit I started my workout with:

15 Crunch on foamroller (on pic)
15 Cable-crunch
15 Hanging leg lifts
1 min rest
x 4

Börjat köra mycket mage här igen, ska försöka hålla i det hemma. Har ätit så himla bra här, börjat varje dag med en dubbel portion havregrynsgröt med protein och frukt i. Har gått upp 2 kg sedan vi kom hit. Ska försöka hålla i mängden mat när jag kommer hem. Detta är sjukt bra för oftast  brukar jag tappa rutiner på resande fot, att köpa eget havregryn till frukosten är det smartaste på länge. Ska även ta med havregryn på flyget. Då tar man bara te-vatten och häller i och så är det klart. Smarta Ida! 🙂 Min magsäck krymper jättefort, så fort jag slarvat en dag bara. Så för mig är det fantastiskt!

I have started with a lot of abs here, I will try to keep it alive at home. I have eaten so good since we got here. I have started every day with double portion of oats with protein and fruits in it. I have gained 2 kg since we got here. I will try to keep up the amount of food when I get back home. This is so good, usually I loose routines. To buy oats for breakfast is so good. Also I will bring a portion on the plane. All you have to do is ask for tea water and it’s done. Good Ida! 🙂 My aptit will dissapear after only a day of not eating good. So for me – this is so good!

9 reaktioner på “ABS AT EQUINOX”

 • ellen skriver:

  På flygplanen brukar ju tet dock redan vara färdigkokt… Hoppas att du kan lösa det ändå!

 • Kickan skriver:

  Hahaha! Lyssna på den här! En riktig glädjespridare så här mitt i veckan!! 🙂
  https://open.spotify.com/track/5IEmQeeAWeDJ8HH9CQ7Ct8
  Kram på er alla!

 • Hildur skriver:

  Hi! You are always wearing so pretty workout clothes, do you know if Nelly ships outside of Sweden ? 🙂 You are a great inspiration, love your blog and instagram account 🙂

 • gianna skriver:

  what did you chance in your routines to gain 2kg in only one week besides the dopple outmeal for breakfast. can you pls make a more detailed post about it for everyone who is struggle to gain. a post about how you ate before and how you ate now during this week. what you changed exactly and all that and how you try to keep it up at home. (i kinda wish for you you keep it up, if i am allowed to say, you look better then ever on your last pics (my opinion)!)

 • Linn skriver:

  Hur långa brukar din pass vara? Brukar de alltid ta upp till en timma med de övningarna du skriver ? Kram

 • Maylee skriver:

  Your face on the second picture doesn’t make me want to try this exercise XD but I’ll sure try it since I’ve seen it a lot on your blog it must be a super good one! Keep it up! I’m happy you’re able to reach your goal! Such an inspiration! Lots of love to you
  xoxo
  Maylee

 • Linn skriver:

  Övningen på bilden bryter min rygg, brutalt. Är jag konstig elr?

 • Emma skriver:

  Hej! Är jättesugen på att testa något från femimal det jag är rädd för dock är att det ska ge finnar om man är mer känslig för det? Hur är det med dina produkter ex ABS-orb ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR