25 YEARS

Alexandra Bring-46
Idag fyller jag 25 år. Helt galet! Vet inte varför 25 känns så stort.. Jag har alltid haft en bild i huvudet när jag var yngre, att man var vuxen vid 25 och typ skaffar barn då haha. Men nu när jag väl sitter här känner jag mig fortfarande ung och barnlös 😉 Fast vi har ju Pshila så kanske lite sant då haha! Är i alla fall väldigt stolt över vad jag åstadkommit hittils i mitt liv. Jag försöker ta vara på alla dagar och inte ta något för givet. Jag är så glad att jag fått leva i 25 år. Jag lider ju av ganska grov dödsångest så gillar inte födelsedagar sådär supermycket, men man får försöka tänka ur andra perspektiv! Idag ska jag mysa med Ako och Pshila som jag saknat sååååå mycket. Puss på er!

Today I am turning 25 years old. So crazy! I dont know why 25 feels so big to me. I have always had a picture in my head when I was younger, that when you are 25 you are grown and should get kids haha. I am now sitting here without children and doesn’t feel old at all 😉 But we have Pshila so it’s kind of a baby haha! I am so proud of what I have done so far. I am trying to use every day for its best and not take anything for granted. I am so happy that I have been blessed with 25 years on earth. Today I will have a cozy day with my babe and Pshila which I missed soooo much. Kisses!
Alexandra Bring-47

39 reaktioner på “25 YEARS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR