LUNCH WITH THE GIRLS

Alexandra Bring-48
Alexandra Bring-49
Alexandra Bring-54
Alexandra Bring-50
Alexandra Bring-53
Alexandra Bring-51
Alexandra Bring-52

Vi käkade lunch på något random-ställe med jättehög hiphop en dag i Miami. Maten var tyvärr inte alls något att hurra för. Fick en hel hög med socker på mina sötpommes?! Haha!!! Förstår ni hur sjuuukt det är. Sötpotatis som redan är nästan för sött.  Det var inte det lättaste att hitta bra mat ute (även fast jag åt en hel del junk med flit ;P), det mesta innehöll massa socker men hittade några smultronställen. Har en hel del bilder kvar som sagt :D! Nu så är jag i alla fall snart tillbaka i mina rutiner här hemma. Höll mig vaken hela dagen igår endast tack vare överkonsumtion av koffein. Sov knappt något på flyget eftersom jag hade två rader med barn framför mig som kappskrek hela resan. När vi sedan kom fram till Berlin missade vi nästan vår connection-flight och alla var så sjukt otrevliga i Berlin och allt var kaos. Kommer nog inte åka med Air Berlin igen, sämsta bemötandet jag fått på flyg någonsin, då har jag ändå åkt med andra budgetbolag. Well well, kanske bara hade otur, hoppas det! Har åkt direktflyg annars, med Norwegian. Det har funkat bra! Vi ska till LA om några månader igen.. Längtar 🙂
Tusen tack för alla gratulationer igår <3 Verkligen supergulligt! Aldrig känt mig så uppskattad som igår tror jag. Lindrade ångesten lite. A var också jättegullig med mig, fick en superfin present. Ska visa sen! Nu ska jag jobba och äta frulle innan jag ska iväg. Vi hörs senare.

We had lunch at a random place in Miami with Hiphop. The food was not too good though, they added a lot of sugar to my sweet potatoe fries? Haha!! So sick! It was not easy to find good food even though I had a lot of junk on purpose ;P Haha! But I found some good places. I will share more later! Yesterday I managed to keep awake  thanks to caffeine. I barely slept anything on my flight because of two rows of screaming babys. When we got to Berlin we almost missed our connection flight and everyone was so rude. I dont think I will go with Air Berlin ever again, I had such a bad experience. Maybe it was bad luck but I have been traveling with other budget companys without these things. I usually go with Norwegian direct and it have been good. We are going to LA in a couple of months.. Can’t wait! 🙂
Thanks for all congratulations yesterday <3  So sweet! I have never felt so appricated like yesterday I think. A was also super sweet, I got an really good gift. I will show it later! Now I have to work and eat breakfast before I gotta go. Talk to you later.

6 reaktioner på “LUNCH WITH THE GIRLS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR