TÄVLING – SKYR

Alexandra Bring-55

Hej babes! <3 Ville bara påminna er om min tävling tillsammans med SKYR som pågår tills nu på söndag 😀 Allt ni behöver göra för att vara med och tävla om en plats i min BRING WORKOUT WEEKEND är att lägga ut en bild på hur du njuter i samband med träning, och tagga en kompis ni skulle vilja ha med er som ni tycker förtjänar det :)! Glöm bara inte att #skyrmoments och följa @skyr_sverige på Instagram. De har även utlottning på goda SKYR varje dag värde 2oo:-. Ni kan läsa mer på hemsidan HÄR. Kommer bli så kul. Är aspepp på nästa WORKOUT WEEKEND. Lycka till finisar!!!

Detta inlägg presenteras i samband med Skyr.

2 reaktioner på “TÄVLING – SKYR”

  • Diana D skriver:

    Fin bild på dig, och kul tävling.

  • hanna skriver:

    Hej! Jag får mailreklam från FEMIMAL trots att jag inte begärt eller lämnat medgivande till det. Är det för att jag har kommenterat med mailadress här innan? För isåfall tycker jag att det faktiskt är lite fult gjort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR