WORKOUT DONE

Alexandra Bring-69
Alexandra Bring-70

TIGHTS – HERE (adlink)

Heeeej fina! Skrev världens längsta inlägg nyss men det FÖRSVANN! Så irriterande haha. Nu kommer ett helt annat inlägg istället 🙂 Detta är från mitt träningspass tidigare idag. Jag har börjat ett nytt träningsprogram, som jag smygstartade med idag. Det kommer bli riktigt tung träning framöver och mitt mål är att bli jävligt stark. Var sjukt arg och less pga några saker jag läste om mig tidigare idag, så jag försökte använda det till att bli starkare istället. Mitt pass gick bra och jag körde tunga frivändningar och stötar. Det här var mitt första pass sedan i tisdags så jag var väldigt glad att få röra på mig. Började passet med att rulla ut benen på foamroller, aaaaj! Nackdelen med att träna mycket är alla knutar och spända muskler haha. Ska boka in en tid hos min naprapat så hon får ta hand om det..

I alla fall så tänkte jag istället för att skriva ut om hur tråkigt vissa saker är – hylla er! Det finns så otroligt mycket hatiska, osäkra och vuxna mobbare online. Men – INTE ni! Hade det inte varit för all stöttning jag får av er dagligen och att ni fortsätter hänga med mig så hade jag stängt ner skärmen for life typ. Är så glad att jag inspirera många. Är tacksam för all kärlek jag är omgiven av <3

Hi babes! I wrote a loooooong post but it dissapeared. So annoying. Now I give you a total different post instead 🙂 This is from my workout earlier today. I have started on a new workout program. There will be heavy workouts from now. My goal is to be f-n strong. I was so angy and tired of a few things I saw about me earlier today, I tried to use it to get strong instead. My workout went good and I did some heavy cleans and jerks. This was my first workout since tuesday so I am really happy to get back to it. I started my workout with foamrolling my legs, damn it hurts! Well, I am going to compliment you instead of bringing other things up. There’s a lot of haters, unsecure grown up people online. But – you are not! If it was not for all the support I get daily from you and the fact that you stick around here I would have closed down my laptop for life. I am so happy that I can insire many. I am grateful for all love that sorrounds me <3

19 reaktioner på “WORKOUT DONE”

 • Em skriver:

  skaka av dig det negativa och fortsätt sprid energi och glömde! För det är precis det jag känner efter att ha vart inne på din sida! You go girl!

 • Em skriver:

  Energi och glädje *

 • Tijana skriver:

  Det kommer alltid finnas människor som inte kan unna andra framgång, men då gäller det att komma ihåg att det finns många fler som stöttar en. Du är en fantastisk inspiration, kom ihåg det! Fortsätt vara dig. Kram

 • Tijana skriver:

  Det kommer alltid finnas människor som inte kan unna andra framgång, men då gäller det att komma ihåg alla andra som stöttar en. Fortsätt vara dig, du är fantastisk inspiration! Kram

 • Emilia skriver:

  Jag tycker att du är helt fantastisk.

 • Phillipa skriver:

  These people only put you down because of their own insecurities, jealousy is a bitch!

  This might help:

  Remember — the only taste of success some people have is when they take a bite out of you.’

  ~Zig Ziglar

  xx

 • natasha skriver:

  They are just insecure of themselves and jealous of what you have accomplished.

 • Dixi Wonderland skriver:

  Fina fina Alex! Ta inte åt dig av det folk skriver. Jag förstår att det sårar men jag tycker verkligen det kommer fram tydligt i bloggen vilken underbart gullig och fin person du är! Visst du är överdrivet snygg och har en rumpa att dö för men jag hade lätt blivit vän med dig för du verkar så himla rolig och snäll! 😀 Massa kramisar!

 • Theodora skriver:

  Jeg har akkurat begynt å trene clean and jerk og jeg lurer på hva slags sko jeg må ha? Skjønner jeg må vektløftingsko men lurte på om du hadde en link eller navn til de skoene du bruker på bildene over?

  Og haters gonna hate.. voksne mennesker som mobber unge mennesker anonymt gjør meg kvalm!
  Stå på:) Du inspirerer så mange inkl meg:)
  Elsker bloggen din<3

 • Lovisa skriver:

  hej, ville bara säga att man ser att du lagt på dig eller hålla vikten eller vad du nu gjort (haha, misstolka inte) så himla starkt av dig. Har själv problem med att gå upp i vikt just nu så vet hur frustrerande det är när man vill.
  kämpa på, du är bäst
  Kram

 • tyra skriver:

  Du är bara bäst!!!! Kom ihåg det, oavsett vad dumma personer skriver. <3 <3

 • Janna skriver:

  Awwww men fina du, du inspirerar mig VARJE dag och jag älskar läsa dina inlägg. Jag älskar tynglyfting också. Du gör så himla bra! Skickar dig massor av positiv energi och kärlek. 🙂

  Haters gonna hate and potatoes gonna potato! 😀

  Puss och kram från Tyskland.

 • Anna skriver:

  Vill bara säga att du (ni blogggare) är fantastiska, peppande, roliga och intressanta att läsa om, annars hade vi inte gjort det. 🙂
  De personer som skriver nedlåtande om dig/er är personer med låg självkänsla och lågt självförtroende och en stor dos avundsjuka annars hade de aldrig skrivit något liknande. Personer med bra självkänsla och självförtroende skriver inte nedlåtande om andra. Har man synpunkter vilket man naturligtvis kan ha, så kan man skriva konstruktiv kritik. Annat är irrelevant och ointressant, med andra ord strunta i.
  Det är upp till er bloggare att välja om ni överhuvudtaget vill lägga energi på det eller helt enkelt låta det gå förbi, det är säkert inte enkelt, men varför ge dem det? Det är ni själva som väljer vad ni gör med det. Ni har valet. Radera och gå vidare. Varför lägga energi på en människa som inte kan annat än att trampa på andra för att själv må bra. Ge dem inte det. ”Mata inte den vargen”. Låt dem jobba med sig själva i stället och sina egna problem. Låt inte deras dåliga självkänsla, självförtroende och problem bli dina.

  Blev peppad av att du skrev att du valde att hylla de som ger positiv energi istället för att bry dig om de negativa! You go girl! Du inspirerar! Starkt!

  Stå på dig fantastiska du!
  Love & Peace!

 • Fiorelka skriver:

  Dont worry about hater Alexandra. You are so inspiring and hard working! Love your blog-always pushes me to work out more! Thanks for that!

 • Sara skriver:

  Älskar dina gråa adidas tights! Så himla bra passform! Finns de kvar att köpa? Om inte, finns det isåfall liknande tights någonstans som du kanske kan ge förslag på? 🙂 Typ länka eller så.
  Tack!
  Kram Sara

 • Sara skriver:

  Hej Alexandra!

  De grå tightsen som du har på bilderna ovan från adidas 🙂
  Kram

 • Aubry skriver:

  Alexandra, I think you are awesome! Forget those insecure haters who hide behind their computers. You are a great motivation and inspiration to me. I get nervous sometimes to post things online about my passion for fitness and my own progress because of all the haters I see out there. I am no where near as fit or as strong as you are. I think people are just jealous! 😉 Keep doing what you love and thanks for the inspiration.

  Aubry

  aubryama.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR