REGULAR ONE

Alexandra Bring-71

Igår så gick jag förbi tjejerna på Gina Tricots huvudkontor för en lunch och lite catching-up med Ida & Hannah. Det var så kul att vi alla tre hade vanliga kläder  haha. Kanske låter knäppt men oftast ses vi ju på gymmet, förutom i Miami då sågs vi hela tiden 😉 Jag och Hannah delade säng, så vaknade hon av att jag la benen över henne. Haha! Jag är superkonstig i sömnen. Listan på vad jag gjort  sovandes kan göras lååång och bjuder på en del skratt. Just nu håller jag på att planera en träningsresa i slutet av augusti till Marbella, den kommer vara såååå fet med begränsade platser! Har ni inte möjlighet att åka med eller vill hänga med mig ännu mer då så har jag även en surf+träningsresa till Portugal nu i maj (17-24/5) läs mer och boka HÄR. Kommer också bli svinroligt med surf inkluderat. Idag är det workmode on, måste försöka hitta tid till att gå igenom mailinkorgen. Ex antal hundra oöppnade mail so far! Hehe 😀

Yesterday I said hello to the girls at Gina Tricot headoffice for a lunch and some catching-up with Ida & Hannah. It was so cool that all of us had regular clothes haha. Maybe sound nuts but we often see each other at the gym, except from in Miami where we hanged out all the time 😉 Me and Hannah shared bed, she woke up with my legs all over her. Haha! I am so strange when I sleep. The list is long. Right now I am planning a workout trip in the end of august to Marbella. IT will be SOOOO cool. Best part? It will be in english so all of you can join! Just book the camp and flight and you will have an amazing week. I will show it to you as soon as the page is ready 😀 Today it’s work mode on. I have to find some time to go through my mail inbox. A couple of hundred un-opened letters so far! Hehe 😀

9 reaktioner på “REGULAR ONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR