THE REAL TALK

 

Alexandra Bring-73

HAHAHA alltså kanske den fulaste bilden någonsin. Ett tips är att INTE hjula i bikini. För det första så blev bilden inte fin. Men det är sjukt kul för att man vill ju att bilder ska se lite roliga och spontana ut, det är väldigt sällan roligt att fota sig själv varje dag och det är sjukt svårt att få det spontant när du måste ge kameran till en kompis, sätta på rätt inställningar och försöka avslappnad ut. För det andra så åkte min bikinitrosa upp, knuten på sidan… Asså flaaaaash! HAHA jag och Ida höll på att skratta ihjäl oss. Det är sånt som ni aldrig vet men sånt som ofta händer =P Hon fotade när jag knöt ihop den igen. Det hände som tur var inte under själva hjulningen. Det hände så mycket ”bakom kulisserna” i Miami, så kan skratta högt när jag ser många av bilderna. Någpn av er som bloggar? Har ni råkat ut för någon liknande?

HAHAHA ok this is one ugly picture. An advise from me is to NOT cartwheel in a bikini! First out  – the pic doesn’t look good. But its funny because you want pics to look fun and spontaneus, but it is not that much fun to take pics of yourself every day and every time you have to ask a friend, put on right settings and try to look relaxed. Also – my bikini bottom fell off HAHA! Flash!!! One side was totally open. It happens a lot of crazy stuff when you take photos that you never know 😉 Anyone that blogs? Have anything like that happened to you?

Alexandra Bring-72

6 reaktioner på “THE REAL TALK”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR