FOTMÅNADEN

Alexandra Bring-20
Alexandra Bring-19
Alexandra Bring-21

Jag och Janni fortsätter med vår fotmånad som vi har i samarbete med Scholl. Vi körde fotbad och filade fötterna som vi fick lära oss 😉 HÄR kan ni hitta fler tips! Använde också serum för fötterna. Brukar verkligen inte bry mig om fötterna så det är sjukt bra för mig. Jag har ju hallux valgus som någon så snällt påpekade sist och dessutom är mina fötter oftast skadade av all träning men i år ska jag försöka ha lite finare tossingar så kanske jag inte tycker att fötter är lika obehagligt haha =) Har någon hakat på samtidigt som oss?

Me and Janni has still our foot month together with Scholl. We did an bath for the feet and used the foot file as taught 😉 I also used serum for my feet. I don’t usually care about this so it’s good for me. I have Hallux Valgus and my feet ar always injured and blue bye all workouts haha but this year I will try to take care of them =)

Detta inlägg presenteras i samarbete med Scholl

9 reaktioner på “FOTMÅNADEN”

 • KJ skriver:

  Hej Alexandra! Väldigt uppfriskande och inspirerande blogg iom att du visar att tjejer inte ska vara rädda att lyfta tungt och träna! Lite random fråga är vart din vita t-shirt du bär på bilden är ifrån? Väldigt fin baströja helt enkelt 🙂 Tack på förhand!

 • Maja skriver:

  ååh, så fin tatuering!

 • Diana D skriver:

  Härlig bild, du ser sååå glad ut. Nice

 • Maria skriver:

  Tror att man kan operera hallux valgus efterson det kan bli problem med skor osv :/

 • Ellen skriver:

  Hej! Du har så vita och fina tänder. Har du blekt och med vilken metod?

 • Josefin O skriver:

  Sjukt vad vacker du är!

 • sofia skriver:

  Min pojkvän har också hallux valgus och han har de gulligaste och finaste fötterna jag vet! Enda som är med H.V att man kan få problem men så länge det inte blir det så vem bryr sig? Folk som påpekar att man har ditten och datten letar fel hos andra för att själva ”må bra”, och det folk säger om andra speglar ofta sitt egna mående. Jag tycker du har fina fötter och hela du är fin, även insidan! ☺

 • Marie skriver:

  Hey Alex, where is your white shirt from?

  Thank you in advance 🙂

 • ytter skriver:

  Vilket mysigt bord – bryter av fint mot soffan^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR