Q/A – SELFTANNER

Alexandra Bring-48

Fått väldigt mycket frågor om BUS på slutet, antar att folk vill bli lite fresh till våren =) Jag har inte solat solarium på några år eftersom att jag fick en hudförändring och har blivit sjukt försiktig efter det. Jag undviker inte solen ute, men försöker att bara vara ute kortare stunder. Att ligga och pressa i flera timmar känns bara ovärt now-a-days. DOCK är jag lite besatt av att inte vara blek. Jag klär verkligen inte i det, eftersom mina övriga drag är så ljusa så försvinner jag helt.. Jag använder St Tropez sedan något år tillbaka, är helt kär i deras produkter. Den moussen längst upp till höger är min oldie som jag alltid kört. Nu har jag dock utökat med bland annat BUS för ansiktet så porerna inte täpps. Testade den blå moussen imorse, så väljer man 1-4 h verkningstid beroende på hur brun man vill bli. Jag körde bara en kortare stund för hade redan lite färg. Jag använder handsken alltid för att det inte ska bli ojämnt!

I recieved a lot of questions about self-tanner lately, I guess people want to be fresh for spring =) I have not used a sunbed in years because I really want to be careful. I don’t like to be pale though and it does not suit me so since a year or so I have been using St Tropez mousse in the right corner. Lately I have gotten some other of their products and today I tried the blue mousse. You choose how long you want it depending on how dark you want to be 1-4 hours. I only did it a short time because I already have some tan.

23 reaktioner på “Q/A – SELFTANNER”

 • Maja skriver:

  Har du testat Åhlens? Vill veta ifall de fungerar bra, går runt så blek nu 🙁

 • Åh vilka härliga produkter. Det är nog dags för mig att införskaffa lite BUS.
  Jag vill inte sola för mycket för det blir man gammal av för att inte snacka om cancer risken. Jag vill inte ha spraytan för det färgar av sig har jag hört, på sängkläder, underkläder etc. Pinsamt och fult.
  Så kanske BUS är lättare? Får väl testa. Jag vill iof bara ha färg på ansiktet är ganska ok nöjd på kroppen.

  • Sara skriver:

   BUS färgar tyvärr av sig på sängkläderna också 🙁 men om du bara tar i ansiktet så är det ju ingen fara.

 • Ynske skriver:

  How many times a week do you selftan? Your tan always looks so nice and fresh

 • Michelle skriver:

  Haha köpte exakt den moussen + handsken i helgen och har nu använt den två gånger (blev rekommenderad att ta två-tre gånger samma vecka för bäst färg och hållbarhet) och älskar den 😀 Ingen doft som andra BUS-krämer jag testat, fantastisk färg. Negativa är väl priset men man får väl unna sig 😉

 • Jennifer skriver:

  Hur gör du på ryggen?:)

 • Jessica skriver:

  Tycker alltid att de luktar så konstigt om BUS =/

  • Michelle skriver:

   Håller fullt med, men denna luktar inte! Kan känna en svag svag doft efter några timmar men den är knappt märkbar och försvinner snabbt igen 🙂

 • Sofia skriver:

  Så typiskt att det bara rinner av en när man svettas på gymmet 🙁 när jag springer så rinner det bruna ränder överallt och blir fläckig 🙁

 • Julia skriver:

  Hej:) undrar om du skulle kunna göra en liten guide om hur man börjar när man vill lära sig ryck (snatch)? Skulle behöva lite bra tips på övningar man kan starta med istället för stången. Och det vore roligt med en film där alla moment gås igenom. Kanske lite för krävande men hittar inte så bra på youtube som är på svenska:)

 • Una skriver:

  Oh these products are awesome!
  x

 • Nat skriver:

  I love these products too 🙂 how do you keep your tan so even? I do crossfit and running but always seem to go patchy after exercise,on my feet or arms especially! x

 • Emelie skriver:

  Älskar den vanliga bronzing moussen. Får nog testa dem andra från st tropez också, har heller ingen till ansiktet än. 🙂

 • Matilda skriver:

  Hej, också lite nyfiken på de här med BUS, hur gör du på ryggen för att de ska bli jämt ? Och hur gör du för att undvika fläckar m.m. ? Tack på förhand ! (:

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag kör bara. Är väldigt rörlig 😀 sen står jag i dagsljus med spegel så jag ser vart jag sätter färg

 • Matilda skriver:

  Tänkte också fråga vart du inhandlar dina produkter ? (:

 • Lina skriver:

  Hur ofta använder du dess produkter? 🙂

 • ida skriver:

  Angående dina förändringar: misstänkte du att något va fel och kollade upp eller hur gick det till?

  • Alexandra Bring skriver:

   JAg går varje år för säkerhetsskull men det var ett speciellt som jag verkligen ville kolla upp! Kände det på mig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR