Q/A – ESTETISK TANDVÅRD

Alexandra Bring-49

Många har mailat angående mina tänder.. Tänkte försöka sammanfatta allt i ett inlägg istället =)  Haha suger på at ta kort när jag fake-ler men ni har ju sett mitt garv tusen gånger, helst om ni följer mig på Snapchat. När jag var 18 fick jag dra ut 5 mjölktänder, var lite sen i utvecklingen när det kommer till tänder ;P Så sa tandläkaren att mina tänder aldrig kommer växa ut där fram om jag inte har tandställning i två år, då kanske det blir bra. Så jag struntade i det eftersom det inte ens var säkert att det skulle hjälpa. Mina tänder kom dock ut men två framme växte inte ut hela vägen eftersom att det inte fanns plats. Har haft komplex för det jämt, först hade jag små mjölktänder och sedan lite för korta tänder. Så jag bestämde mig för att fixa det. Jag fixade mina på Aquadental på Sturegatan. Min tandläkare heter Sven och jag är så sjukt nöjd!  Kan verkligen rekommendera dom!
Alexandra Bring-50

7 reaktioner på “Q/A – ESTETISK TANDVÅRD”

 • Elin skriver:

  Jag ville bara säga vilken grymt snabb leverans ni har på Femimal! Jag beställde i onsdags kväll, fick varorna idag! Grymt!

 • Camilla skriver:

  hur mycket gick det på? Funderar på att fixa mina tänder då jag har två avbitna delar på framtänderna som inte ser så charmigt ut 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Jag betalade några tusen, beror ju på om man gör en hel fasad eller plastfyllning =) ring o kolla!

 • Maroe skriver:

  När kommer filmen med dig o ako?

 • Sara skriver:

  Tack för en grymt inspirerande blogg! Är det skalfasader som du har gjort? Hur gick det till och gör det ont eller ilar i tänderna när man gjort det?

 • Anna skriver:

  Efter man gjort fasader kan man bleka tänderna som vanligt? Man vill ju liksom ha samma färg haha. Sedan undrar jag hur många fasader du gjorde? Var det bara på framtänderna eller fler? Tacksam för svar 😀

 • Elin skriver:

  Vad heter du på snapchat då? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR