4 WEEKS DONE

Alexandra Bring-66

SÅÅÅJA! 😀 Fyra veckors tungt träningsprogram avklarat. På tisdag är det dags för att maxa och måste ta nya PR annars blir Anders sur på mig haha. I veckan blir det styrketräning bara =) Lite lättare lyft också. Känner mig helt mör i kroppen så det är nog bra hehe! Så kul att pusha sig själv längre än tidigare. Man blir så stolt över sig själv. Idag håller jag på att spela in lite grejer hela dagen.Som ni såklart får se sedan.
4 weeks heavy workout program done. On tuesday its time for new PB or Anders will get mad at me haha. This week I am just going to workout regulary =) Easyy lifting. I feel so sore so it’s good hehe! So cool to push yourself harder than before. You get so proud of yourself. Today I am filming some stuff that you will see later.

Gårdagens pass/Yesterdays workout:
Uppvärmning / Warm up
Uppvärmningsset /Warm up sets
5 st ryck på 90% av max / 5 single snatch on 90 % of max
5 st stöt på 90% av max / 5 single clean and jerk on 90% of max

Vilade två minuter mellan varje. Kanske ser lätt ut men det räckte kan jag lova 😉  I rested two minutes between each rep. It may look easy but it was enough 😉

1 reaktion på “4 WEEKS DONE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR