NO SLEEP

 

God morgon sötnosar. Inatt har jag bara sovit i 3 h. Vaknade för några h sedan. Ingen bra dag eller natt helt enkelt. Jag känner inte att jag kan tillföra någon pepp till er just nu <3 Här kommer istället några peppande quotes.

Pics: tumblr.com

13 reaktioner på “NO SLEEP”

 • Alexandra skriver:

  I know the feeling.
  Hade en jättesvår sömnrubbningsperiod för drygt två år sedan som höll i sig i minst tre månader – och skräcken att den skulle komma tillbaka höll i sig in ästan ett år.

  Men Det går bort. Jag tror att det började bli bättre när jag bara sa till mig själv att ”klockan får bli hur mycket den vill, jag kommer somna tillslut”. Inget hände i början men efter ett tags accepterande av detta blev det bättre och bättre.
  Sedan fann jag en del trygghet i min pojkvän (som då inte var min sambo). But he talked sense into me in the middle of the night.

  Alexandra – det kommer lösa sig 🙂 Men jag vet EXAKT hur det känns att kliva upp ur sängen och enbart ha sovit 3 h (eller mindre för den delen).
  STOR kram. Du tillför så himla mycket, och även om du inte tror det, så tillför du väldigt mycket med detta inlägget. Sömnrubbningar är väldigt vanliga och jag tror att flera av dina läsare kan känna igen sig och kan hämta styrka från detta inlägg.

 • Malene skriver:

  För mig hjälper det ibland att fokusera på någonting bra, som ska hända eller som jag tycker om. Att försöka bara tänka på ”inget” hjälper inte, det låser sig och en tänker bara på att en inte kan somna. När jag tänker på något som gör mig glad och trygg slappnar jag av och brukar kunna somna. Men ibland hjälper inget. Kram till dig!

 • Tijana skriver:

  Att du tog dig tid att lägga ut ett blogg-inlägg och dela med dig hur du mår är tillräckligt inspirerande. Fantastiskt se hur du bryr dig. Hoppas resten av dagen blir bättre #kram

 • Janna skriver:

  Awww gumman DU ÄR SA OTROLIGT FIN!!!!! YOU gonna rock this bloody day och du kommer vara sa grym pa allt du gör! Imorgon kommer du sova bra och det kommer vara en fin dag.

  In the midst of winter, I found there was, within me, an invincible summer.
  Albert Camus

 • Paulina skriver:

  Hi Alex!
  I’ve been following you for some time and I admire what you do so much! I’m also kind of little, blond girl and recently started to work out with heavy weights. I’m dreaming to be so good as you… 🙂
  I’m waiting impatiently for Femimal products to be available in Poland. When will they be shipped to other countries? Thanks a lot for your answer!
  Paulina

 • Hannah skriver:

  Hoppas du får sova längre inatt istället! Ha en fortsatt awesome dag 🙂

 • Ynske skriver:

  I can’t even imagine how you would feel right know. I hope it will get better! For me it helps a lot to just really chill for a bit. During the sleep I’m always processing the day. If you maybe chilled some time before you go to bed, your mind will calm itself? I think you already tried this, but I thought it was worth mentioning. Hope you’ll sleep better soon and get your rest :)<3 However, you are inspiring as always.

 • linnéa skriver:

  Kan inte du tillföra någon pepp idag så får vi läsare peppa dig lite extra.. 🙂 Heja dig Alexandra, du är grym!!

 • Karin skriver:

  Hoppas att du får en bättre dag imorgon!! Vet tyvärr alldeles för väl hur det är att sova tre timmar per natt. Jag har två små barn ( en sjumånaders och en nyss fyllda två år) och jag kämpar massor med att försöka leva ett normalt liv trots ständig sömnbrist efter vaknätter.
  Kan bara säga att man får göra sitt bästa, och inte alltid ha så höga krav på sig själv att hinna och orka. Sömnbrist är en riktig pain in the ass och ibland kan man nästan bli lite personlighetsförändrad när man inte får sova tillräckligt.
  Jag hoppas iaf att du får sova gott snart igen och att resten av veckan samt helgen blir kanon. By the way måste jag säga att jag är så otroligt impad av dig, du är så galet stark! Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR