FILMING

Alexandra Bring-67
Alexandra Bring-68

Såhär såg det ut när vi filmade i onsdags. Hur fint är inte Olof och Lizas kök? Verkligen drömköket. Har ett stort kök här i lägenheten men inte riktigt bestämt hur det ska se ut ännu så det är nice med lite inspo. Det vi filmade kommer upp snart så får ni se lite goda recept. Det är roligt hur alla dagar skiljer sig från varandra.. Verkligen varierande jobb jag har! Det är lite ensamt oftast bara så alltid kul att komma ut och jobba med duktiga människor. Eftersom mitt kontor är hemma så försöker jag att ha vanliga rutiner som på ett jobb, men det är svårt eftersom jag har så mycket olika saker. Men en sak jag verkligen försöker stå fast vid är att inte lägga några möten före lunch. På det sättet så hinner jag jobba i lugn och ro och slippa stressa på morgonen. Anti-stress knep är viktiga för mig!

This is how it looked like last wednesday. How nice is Olod and Lizas kitchen? My dream kitchen for sure. I have a big kitchen in the apartment but haven’t really decided what to do with it. I will show you the things we filmed later of course, some good recipes. It’s cool how every day is different from the other. It’s just a little lonely so it’s nice to work with talented people from time to time. My office is at home so I try to keep regular routines but it’s hard.. I try to never book any meetings before lunch. That’s my anti-stress thing. Each morning I can work in quite and without stress. Its important to me.

3 reaktioner på “FILMING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR