DINNER WITH THE GIRLS

Alexandra Bring-71
Alexandra Bring-72
Alexandra Bring-73
Alexandra Bring-74
Alexandra Bring-75
Alexandra Bring-76
Alexandra Bring-77

Här kommer lite bilder från middagen på USINE med mina fina vänner Annie, Ida, Janni, Hannah och Klara. Det är min vän Tim som hade Mvseet som öppnat deras nya koncept på Söder. Det var verkligen toppklass och mitt nya favoritställe. Så mysigt att umgås med mina fina tjejer mitt i veckan. Jag är helt svullen i ansiktet pga sömnbrist och pollen osv osv om ni undrar haha.  Om ni går dit så dela på Oxfilén, beställ in pommes och tryffelmajonäs. Det var magiiiii! Mums. Tryffel är så sjukt gott.

Here’s some pics from the dinner at USINE with my dear friends Annie, Ida, Janni, Hannah & Klara. It’s my friend Tim that used to have Mvseet that opened up a new concept at South side of Stockholm. It was so good and my new fav place. So nice to hang out with my girls in the middle of the week. I am a bit swollen in my face because missed sleep and allergys etc if you wonder hehe. If you visit the resturant you should share the beef tenderloin and add some fries + truffle mayo. MAgic!

2 reaktioner på “DINNER WITH THE GIRLS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR