TRX

Alexandra Bring-69
Alexandra Bring-70

Idag är det dags att träna mage. Den här övningen i mitt hjärta alltså! Det som är nice med TRX är att man måste hålla upp spänningen och aktivera sin core hela tiden. Jag har inte tränat sedan i tisdags förutom igår. Jag gick till gymmet igår och körde ett snabbt pass med  heavy frontsquats (körde 3 reps bara upp till 60 kg där jag körde ettor) och lite lätta ryck + stötar. Valt att ta det lugnt i helgen bara, behöver verkligen det.. Det blir en perfekt dag med gym i alla fall. Vad ska ni göra idag? Hänga på gymmet? <3

Today it’s tme for abs. This exercise in my heart! The nice thing about TRX is that you have to keep tense and activate your core all the time. I have not worked out since tuesday except from yesterday. I went to the gym yesterday for a quick workout with heavy front squats (I did 3 reps, up to 60 kg where I did 1 rep only) and some light snatch + clean & jerks. I decided to just have a chill weekend, I really need it. It will be a perfect day with gym today. What’s your plans? Also hang out at the gym? <3

4 reaktioner på “TRX”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR