FULL BOOTY WORKOUT

Alexandra Bring-83
Alexandra Bring-84

Körde ett lätt benpass med fokus på rumpan igår. Det var lite ovanligt att köra ”pump”träning men det var skönt 😀 Har nice träningsvärk nu faktiskt. Lite roligare att skriva om också, och för er att läsa kanske..
I did a light leg workout with focus on the butt yesterday. A bit wierd to have an ”pump” workout but it was sooo nice 😀 I am sore now. A little more fun to write about as well, and for you to read about maybe.. I did:
Jag körde:

10 x 3 Kettlebell swings (18 kg)
superset med
10 x 3 Bulgarian split squats (2 x 10 kg)
15 x 3 GHD Hamstring curls (??) on the pic!! 😀 (it burns)
30 x 3 legpress (10 on each leg and finish with 10 on both legs)

Finish with:
10 airsquats with jump
+
20 jumping lunges
x 4

Riktigt rumpdödarpass! Testa! 😀
A real ass killer workout! Try it! 😀

6 reaktioner på “FULL BOOTY WORKOUT”

 • karin skriver:

  Hej Alexandra,
  min pojkvän fyller år snart och han är väldigt intresserad av träning. Han har ofta tjatat om att hitta ett viktarmband som man kan ha på sig under vardagen, t.ex. i skolan. Men saken är den att han vill inte ha ett ”klumpigt” armband, alltså ett sådant armband där de lägger in sand eller vad det är de använder. Han skulle vilja ha ett relativt tunt armband (typ som ett svettarmband) som man kan lägga in mindre metallbitar i som vikt. Jag undrar om du vet om det överhuvudtaget finns och i sådant fall vart? Jag har inte hittat det någonstans där jag letat, vilket är mest i sportaffärerna som stadium osv. Skulle varit jätte bra om du vet vart de finns (om de finns) eller om du har något förslag som är liknande och inte så klumpigt.

  För övrigt vill jag säga att du är en otroligt bra motivation för mig, vilken power du har!
  Kram från Karin

 • Akexandra skriver:

  haha, hamstring curls:P hyperextensions:)

 • Sara skriver:

  Körde det där passet idag på gymmet och shit vad min ben skakade efteråt. Grymt pass! Jag älskar när du lägger upp vad du tränar så man får lite inspo när man ska till gymmet 🙂 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR