SELFIES

Alexandra Bring-90
Alexandra Bring-91

TOP – HERE / TIGHTS – FREDDY

Här kommer lite selfies i brist på annat haha. Körde ett pass på gymmet igår och det var så mycket folk att jag inte kunde fota något..  Tycker det är pinsamt och taskigt mot dom andra på gymmet. Jag körde ett rehab/överkroppspass igår. Det var typ ett halvår sedan jag styrketränade mina axlar. Säga vad man vill men det är ändå kul att få lite pump haha! Körde hantellyft åt sidan och hantelpressar bara. Tänkte skriva mitt pass.. Är det något annat pass ni skulle vilja ha? Just let me know! Puss

Here’s some selfies because I have nothing else haha. I did a workout at the gym yesterday and it was so crowded I could not take photos.. I think it’s a bit embarresing and mean to the other people at the gym. I did a upperbody workout yesterday. It was about a half year ago since I had an regular shoulder workout. I was thinking about sharing my workout. Is there any other workout you want to see? Just let me know. Xx

Mobility
1 min x 4  ”The seal” (here)
10 x 4 Latsdrag / Lateral pulldowns
10 x 4 Ryggresning med vikt / Back extension
10 x 4 Hantellyft åt sidan / Shoulder raise
10 x 4 Hantelpressar / Dumbell shoulder press

9 reaktioner på “SELFIES”

 • Jessica skriver:

  de e lite svårt att kommentera när de e reklam över hela platsen man skall skriva på 🙂

 • Cajsa skriver:

  Hej alexandra! Jag gillar din blogg supermycket! Älskar att allt är så lätt att förstå eftersom jag är nybörjare haha… Hur som, jag tycker alltid att det är svårt att veta ungefär hur långa passen ska vara… Som passet ovanför, med stretch och nedvarvning, hur länge är du i gymmet? Jag vet att det säkert inte finns någon exakt tid men jag blir alltid nojjig om mina pass inte är typ 1,5 h men känns som att ditt pass ovanför är typ en tredjedel av hur många övningar jag hinner med så undrar om jag kanske kör för mycket? Jag är ju nybörjare så jag har typ ingen koll som du märker… Skulle uppskatta svar så mycket!! Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Det där var ett kortare pass som var klart på kanske 45 min 🙂 Det beror på hur mycket tid jag har. Mobilitet och stretch osv kan man ju köra hur länge som helst i princip, men effektiv tid utöver uppvärmnng mm ligger nog ungefär på 40-60 min i snitt!

 • Elsa skriver:

  hej! underbar blogg och grym motivation! undrar hur långa dina pass brukar vara, samt om du kan lägga upp ett grymt magpass, eventuellt ett jobbigt benpass om du har lust! kram

 • Kajsa skriver:

  Du är en sån grym förebild Alexandra! Perfekt, ska testa på det passet idag när jag ska köra lite lugnare träning 🙂

 • Marina skriver:

  Du är verkligen i en grymt bra form! Så inspirerande!!

 • Marina skriver:

  Du är verkligen i en grymt bra form! Så inspirerande!!

  http://youdecideyoubelieve.myshowroom.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR