BABE

    

Snodde bilderna från Janni <3 

Igår umgicks jag med den här fina tjejen hela dagen.  Vi hade en lunch/möte och sedan fixade vi lite ärenden och gick till kontoret. Blir så glad av att umgås med henne. Tacksam att vi hittat varandra 🙂 Idag ska jag maxa är tanken. Känner mig helt över så jag hoppas att jag kan tagga om och lyckas ta PR. Så nervös!! Nu ska jag ladda upp med massa mat. 

– 

Yesterday I spent time with this cutie all day. We had a lunch/meeting and after that we had some things to fix before we went to the office. I get so happy by hanging out with here! 🙂 Today is D-day and I have to take new PBs. I feel dead so hopefully I can get it on and manage to do some new records.  So nervous!! Now I have to reload with a lots of food. 

2 reaktioner på “BABE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR