I MADE IT!!!

Alexandra Bring-92

41 kg i ryck, 55 kg i stöt 😀 Dvs 10 kg mer totalt i PB än när jag började detta program som jag kört i fyra veckor. Fyfaaaaaaan vad skönt!!!!!!! Var sjukt nära på att ta 45 kg i ryck också men failade 🙁 MEn det gör inget, nu vet jag att det inte är så långt borta. Nu ska jag börja på ett nytt program snart men tills dess ska jag bara njuta över att jag utvecklats. Det är inte direkt bäst i världen men mot för hur jag var för några veckor sedan eller några månader sedan är jag sjuuuukt stolt. Tävla mot sig själv är den bästa motståndaren! Så himla tacksam att Anders hjälper mig med träningen och är en grym motivationskälla för mig. Nu måste jag springa, är lite sen. Har haft en helt kaosig dag så uppdaterar er mer sedan. Puss!!!

5 reaktioner på “I MADE IT!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR