SOME SNAPS

Alexandra Bring-94
Lunch at Babel, yum!
Alexandra Bring-95
Working with Annie!
Alexandra Bring-97
My love
Alexandra Bring-98

Här kommer lite bilder jag inte lagt ut! 😀 Har varit vaken sedan 05 sporadiskt för att jag inväntat dom som ska montera upp nya garderoben. Har tyvärr samma otur som vanligt haha! Fick ett samtal nyss och så har han blivit sjuk.. Så, nu har jag väntat helt i onödan. Well well – så gick det med antistress 😉 Är alltid så nojig att jag ska försova mig när jag har saker tidigt så sover riktigt dåligt. Pshila är också helt galet morgonpigg och om jag rör mig 1 cm blir hon gladast och skriker gå uuuuuuuuuupp typ.  Nu är det kläder i hela lägenheten, hoppas jag får ett nytt datum snabbt.

Here’s some pics I have not posted! 😀 I have been awake since 05 back and forward because I’ve been waiting on the people that was going to install my new wardrowe but he got sick. I always sleep bad when I have things to do in the morning, I am so nervous about not waking up on time. Pshila is really excited in the mornings so if I start moving she tells me to get up haha. Now it’s clothes all over the apartment so I hope I will get a new date soon.

6 reaktioner på “SOME SNAPS”

 • Hannah skriver:

  Fina bilder!

 • Rebeckafritz skriver:

  Jättefin jacka på sista bilden! Var är den ifrån?

 • Jessica skriver:

  Det är så himla trist när man har väntat på snickare, å de inte kan komma

 • amanda skriver:

  Kan hända att det blir en dubbel kommentar. Tänkte bara säga att jag gillar din blogg väldigt mycket. Den är grym! Söt katt oxå 🙂

 • Maija skriver:

  Hej! Det här har nu inte särskilt mycket att göra med innehållet i din fina blogg annars, men nu när jag såg din dator på bilden så undrar jag: vilken ”modell” är datorn? Och är den lika lätt som den ser ut att vara? Letar nämligen efter en lätt dator men vill inte ha Mac, så skulle vara tacksam för svaret 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Minns fan inte vad den heter. Vet dock att den inte säljs längre 🙁 jävla Mac tar över hela marknaden haha!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR