FRESH HAIR DONT CARE

Alexandra Bring-99 Alexandra Bring-100 Alexandra Bring-101

Såhär fresh är inte mitt hår just nu, hade backslick så måste tvätta det igen haha! MEN hur fräscht blev det? Bästa Mimi <3 Hon körde en sån molekylbehandling och toppade mig. Det var typ ett år sedan jag färgade håret sist så mitt hår börjar må väldigt bra =) Keeping it natural! Idag är det halvdag för dödliga, jag har mycket som vanligt haha 😉 Ska på ett jätteviktigt möte på måndag som jag håller på att förbereda inför..Nästa vecka är det också Fitnessgalan sedan drar jag ju till Portugal på söndag direkt från mässan. Ska ni göra något roligt idag?

This is how fresh my hair is thanks to the best Mimi <3 She dead a treatment and made my hair a little bit shorter. It was about a year ago since I colored my hair the last time. Keeping it natural 😀

14 reaktioner på “FRESH HAIR DONT CARE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *