BACK IT UP

Alexandra Bring-43

Idag körde jag lite chins för första gången på sjukt länge =) Fått lite frågor om hur man gör för att bli bättre på chins. Här kommer mina tips:
Today I did pull-ups for the first time in a long while =) I have got a lot of questions on how to improve your chins. Here’s my advice.

– Hoppa upp, och håll emot på vägen hem /Jump up, hold against on the way down
– Använd gummiband/Use a resistance band
– Kör latsdrag/Lat pull-downs
– Mitt bästa tips när man kommit igång lite.. Kör många set och även om du bara kan göra få chins, om du bara kan göra 2-1-1-1-1-1 så kör tills du inte klarar fler. /My best advice is to do as many sets as you can even if you can’t do many of them. For example 2-1-1-1-1-1-1 until you fail.

Att tillägga är att jag är för lat för att kämpa på med mina chins, jag kan bara göra några st 😉 Men – jag har inte det som mål just nu. Hinner inte med fler mål haha! Förut kunde jag inte ens vara nära 1 så det känns ändå bra att jag har lite styrka när jag latjar. Nu har jag äntligen kommit hem, köpt min adapter till minneskortet och…måste hoppa in i duschen! Vi hörs senare eller imorgon. Ha en grym lördagskväll <3
I am not that good at pull-ups, I can only do a few 😉 But – I dont have that as a goal right now. Before I was not even close to one so I am happy that I have some strength now. I am now finally home. I have do get in the shower though. I will talk to you later or tomorrow <3

4 reaktioner på “BACK IT UP”

 • jassy skriver:

  i just have to ask what your snap meant today? did you got a love letter from ako or something? if so then that was suuuper sweet. i just saw you with tears in the eyes and this letter with a little heart and understood ako at the end. 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahaha noo. It was a joke as everything on my snap 😉 He got a letter from a fan so I was just messing around. <3

 • A skriver:

  Hej!
  Skulle du kunna ge några tips hur man blir starkare i latsdrag? Jag tycker jag kämpar och kämpar, men kan inte inte lyfta tyngre än 31 kg.. 🙁

 • Bra tips! Nu blev jag sugen på att träna ryggen idag 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR