NEW IN – LIFTING SOCKS

122793-0426_1

FROM – HERE (adlink)

Åh beställde just hem dessa! Drömstrumpor 😀 Jag har fått en del frågor om vart jag hittar mina strumpor för lyftningen. Jag brukar köpa fotbollsstrumpor bara. Dom här är perfekta att ha för att skydda smalbenen från att bli helt uppskrapade. Eller tightsen från att förstöras helt haha. Var verkligen heeeeelt över igår. Har varit SÅ trött på slutet. Vet inte om det kan vara pollen? Jag sov tills nu i alla fall. Ska idag åka och köpa en minneskort adapter så att jag kan blogga normalt igen haha. Tur att det finns, så kanske jag slipper köpa en helt ny dator 😉

Oh I just ordered these! Dream socks 😀 I had a lot of questions about lifting socks. I usually just buy socks for soccer. These are perfect to protect the legs or the tights from being messed up. I was sooooo tired yesterday. I have been SO tired lately. I dont know if it’s my allergies? I slept until now anyway. Today I will go and buy an adapter for my memory card. Mine is broken. I have to blog normal again haha. Maybe I wont have to buy a new cumputer 😉

3 reaktioner på “NEW IN – LIFTING SOCKS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR