FAV ASS EXERCISE #5

Alexandra Bring-45
Alexandra Bring-46

Sidesteps rubber band.

Det här är en av mina favoritövningar för rumpan, har visat den förr men den tåls att visas igen 😉 Jag brukar känna av extra mycket när jag svankar lite och trycker bak rumpan. Det tar som fan i sidan på rumpan. Nu ska jag snart åka iväg till gymmet och kör ett tungt ben och lyftarpass. Vad tränar ni idag?
This is one of my fav exercises for the ass, I have showed it earlier but it’s soo good 😉 I get extra good contact when i ben over a little and push my bottom backwards. It’s for the glutes medius. I will soon hit the gym and have a heavy leg workout with weightlifting. What’s on your schedule today?

11 reaktioner på “FAV ASS EXERCISE #5”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR