RECEPT – GLASS

Här har ni det andra receptet vi filmade i samarbete med Skyr =) I den här filmen så får ni ett nyttigt recept på glass. I hope you like it!
Idag är det söndag. Min favoritdag på hela veckan. Har fixat hemma och tränat. En perfekt dag för mig. Har fortfarande inte kommit i ordning hemma. Har inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra med köket eller hallen. Måste även hitta en sängram till sängen. Så typiskt att man fixar hur mycket som helst precis när man flyttar in. Sen allt annat får stå bara.. Men men, nu ska jag mysa med mina kattER, japp! Ni får se mer imorgon <3

This movie is in swedish also. Sorry about that. Today is my fav day off the week. I have been workin out and had a cleaning day at home. Perfect day for me! I am not done with the apartment yet. I have a lot I have to fix.. I am too lazy haha! I have to start doing it. Well well, now I am going to have a cozy night with my catS. Yes! You’ll see more tomorrow <3

8 reaktioner på “RECEPT – GLASS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR