GOOD MORNING MONDAY

Alexandra Bring-157

Såhär såg min frukost ut igår. Sååååå gott! Käkade på Café Sirap med Ako innan han drog iväg utomlands på träningsresa =) Vi hade en riktigt skön dag. Efteråt mötte jag upp Mimmi och Vickan för ett träningspass och sedan middag i Vasaparken i solen och planerade Bootcamp <3 I helgen har jag sovit 4-6 h per natt, inte bra alls men ibland är det så i livet. Jag somnade efter 03 inatt och mina kära katter använde mig som en leksak hahah! Men imorse när dom låg bredvid mig och myste kände jag bara all love 😉 Hoppas ni har en fin start på dagen. Vi hörs sen!

This is how my breakfast looked like yesterday. Soooo yummy! We had lunch before Ako left =)  Such a great day! After that I met Mimmi and Vickan for a workout and dinner in Vasaparken in the sun, while we planned our bootcamp <3 This weekend I have been sleeping 4-6 hours/night, not good at all but sometimes it’s life. I fell asleep after 03 last night and my dear cats used me as a toy hahah! But this morning when they were next to me and cuddling I just felt the love 😉 I hope you have an amazing start on your day. Talk to you later!

6 reaktioner på “GOOD MORNING MONDAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR