LYCKLIG

Alexandra Bring-98

Sista tiden har jag känt mig så otroligt lycklig. Det är en fantastisk känsla!! Jag försöker uppskatta varenda dag och stund. Det är det här jag älskar med sommaren <3 Jag får också lust att klä upp mig för min egen skull, borsta håret när jag går ut (haha) och bara göra saker. Eftersom jag sitter och jobbar ensam så har jag bildat någon slags torgskräck eller social fobi mot alla förutom mina nära? Så jag har tvingat mig ut bland folk på slutet. Det gör verkligen gott för hjärtat. Saknar att ha en arbetsplats med kollegor. Kanske hyr in mig någonstans i höst, vi får se. Känner mig hur som helt energifylld och peppad på livet! En fantastisk känsla 🙂 Sommaren är helt klart min årstid. Känner ni som jag eller påverkas ni mindre?

Lately I have been feeling so much hapiness. It’s an amazing feeling!! I try to appricate every day and moment. This is what I love about summer <3 I also want to dress upp, brush my hair and just do stuff. Because of the fact that I work alone I have started to think it’s hard to meet people? So lately I have forced myself to do it anyway. Its really good for your heart. I miss having an office with people. Maybe I will rent something after the summer. I feel so filled with energy and excited about life! An amazing feeling 🙂 Summer is def my fav time of the year. Do you share the feeling?

9 reaktioner på “LYCKLIG”

 • Maja skriver:

  Jag älskar också sommaren! Blir mycket gladare då och allting känns så mycket bättre! Önskar att det var sommar ¨ret om. jag skulle faktiskt inte sakna snön eller hösten, vill ha sommar hela tiden haha! 🙂 Kram
  http://www.healthymaja.devote.se

 • Diana (La Madre) skriver:

  Ja jag känner likadant, man blir riktigt lycklig på sommaren eller jag känner det redan på våren. Man blir lycklig, glad och mår så galet bra bara.
  Vad kul att höra att du mår så pass bra och allt.
  Stor kram.

 • Michelle skriver:

  Sommmaren är också min favoritårstid! 🙂

 • JOSEFIN B skriver:

  Vill du tjäna pengar på din blogg utan att du behöver ha tusentals läsare om dagen? Kika in hos mig och läs mitt senaste inlägg där jag tipsar och förklarar hur tjänsten fungerar 🙂

 • voula papazoglou skriver:

  of course life is so beautyful but wish we can feel all people right now,how can i be with energy when greece right now is going down and down how can a say im so happy even if i have everything now in my home when i dont no if tommorow i have money to eat bread and that say for all my people in greece,still say thank god that i live today,alexadra you have your money and you can do many things but people that dont have money no no its difficult to them to stay possitive
  hope you to uderstand ……………….

 • Sara skriver:

  Den känslan är typ det jag strävar efter! Kan inte minnas senast jag verkligen njöt av livet..har varit nere i en sådan mörk och jobbig fas nu hur länge som helst att det helt enkelt blivit en vana..hatar allt och alla vissa stunder och ser verkligen inget ljus..det är sjukt TUNGT och psykiskt påfrestande, man blir heelt off och ”inne i sig själv”( man märker inte av omvärlden och närvaron av andra människor på ett ”levande” sätt). Så ja, mitt liv är ju allt annat än lyckligt..men kul att det finns ngn som upplever lycka iaf! 🙂 det är en känsla man ska ta vara på och verkligen se till att leva IN THE MOMENT, känna sig närvarande och njuta av det man har. Kommer väl en dag återigen då jag får uppleva den känslan..

 • Maria skriver:

  Jag är tvärtom en riktig höstmänniska! Jag tycker sommaren bara är besvärligt – det blir för varmt och soligt och svettigt under dagen, sitter då helst inomhus, däremot kan jag tycka om sommarmorgnar, -kvällar och -nätter, men absolut inte om den supersoliga och varma delen av dagen. Nej, männiksor är olika och bra att någon älskar höst också 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR