AND THE WINNER IS…

Alexandra Bring-128

Stort grattis till Evelina som vinner en upplevelse tillsammans med sin syster & mamma värde 3000 SEK, även en Oral-B PRO tandborste och Oral-B 3D white tandkräm som tar bort fläckar och ger vitare tänder. Du blir kontaktad via mail! 😀 Så mysigt att läsa vad som gör er glada, bara en genomgående positiv känsla bland alla kommentarer <3 Rolig tävling!! Lika glada och tacksamma borde man vara varje dag om man har ett stabilt liv. Såklart det alltid finns lite gupp i vägen men det gäller att fokusera på allt bra! 

1 reaktion på “AND THE WINNER IS…”

  • Agnes lundin skriver:

    Om man inte blötlägger chiafröna har jag hört att kroppen inte har lika lätt att ta upp näringsämnena. Så min fråga är om man kan krossa dom i en mortel ex innan man slänger på dom på sin smoothie? För det är lite svårt att lyckas tugga sönder alla fröna i munnen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR