TRAINING

Alexandra Bring-158

Idag är en sån dag där det bara är viljan som får mig till gymmet vill jag lova. Sovit så otroligt lite sista nätterna. Gick upp 05 imorse för bootcamp. Nu är jag hemma och jobbar. Har även en hantverkare här som monterar upp min nya garderob. Allt rymdes inte riktigt i den andra haha! För mycket grejer.. Skooor! Ska bli så nice att fixa. Efter det är gjort så är det bara lite fix kvar i köket och måla om lite, sedan är vi typ klara här! Äntligen ett riktigt hem. Nu ska jag ta en 20 min powernap (om det går i allt borrande) innan jag ska äta och träna. Vi hörs sen! 😀

Today is a day where only my will gets me to the gym. I have been sleeping so little lately. I was up 05 this morning for bootcamp. Now I am at home and working. They are also here and building my new wardrowe. Everything did not fit in the other one haha! Too much stuff.. Shoeees! It’s gonna be so nice to get it done. After that it’s just some thing to fix in the kitchen and paint the walls, then we are kind of done! Finally a real home. Now I will take a 20 min powernap before my food and workout. Talk to you later! 😀

6 reaktioner på “TRAINING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR