FAV ABS EXERCISE #6

Alexandra Bring-302
Alexandra Bring-301

Här har ni en jävligt tung övning som jag inte är bra på haha! Det är skitsvårt att hålla bålen spänd och rulla framåt. Rulla så långt du kan och rulla sedan tillbaka upp. Måste öva lite, min svank ville iväg =) Fan mina händer blev helt ömma så kunde inte blogga klart haha arbetsskada deluxe. Blir nästa grej att behandla hos naprapaten. Idag är det som sagt vilodag för mig, ska snart iväg på middag med några tjejkompisar. Fixade mig jättemycket för att kompensera för senaste tidens träningskläder och tofs. Så lekte Ako med prinsen(katten). I mitt ansikte. Tjena Scarface! Haha var inte med flit såklart men har PMS så blev känslig och började gråta.  Stackars Ako fick sååå dåligt samvete 😀 

Here’s a really heavy exercise that I am not that good at haha. It’s hard to keep a tight core and roll. You roll as far as you can and then roll it back. I have to practice more, my back wants to arch. My hands are so sore I couldn’t blog earlier hahaha!! Work damage. Today I have rest day and I am on my way to a dinner with some girls. I got myself all set and tried to over compensate the last weeks of workout clothes and hair buns. It was all nice until Ako played with Prince(cat). In my face. Hello scar face! It wasn’t on purpose but I have PMS and got sad so Ako had such a bad conscience. 

7 reaktioner på “FAV ABS EXERCISE #6”

 • Sofias blogg skriver:

  Äe fy katten jag avkyr den övningen! Haha, kan dock vara för att jag är för tok för svag i bålen för att göra den ordentligt ;P
  http://nouw.com/sofiaalfredsson

 • Johanna skriver:

  Åh sådana dagar alltså.. När man typ lipar sönder för att man bryter en nagel, haha! Men då får man komma ihåg hur stärk man är alla andra dagar och vänta tills det går över! 🙂 Hoppas du får en fin kväll! 🙂

 • Norma skriver:

  Hej Aldxandra! Jag har precis börjat med tyngdlyft, går på ett pass på sats som heter Olympic lifting. Jag tycker det är jättekul, tekniken är dock jävligt svårt haha! Men jag kan ändå inte så mycket om det, och jag undrar då angående skor, vad ska man ha för skor egentligen?
  Sen skulle det va kul om du berättade lite mer om dina tyngdlyftnings-pass!:D

 • Tavla skriver:

  Jätteintressant blogg Alexandra! Nyligen börjat följa både dig och Ida! Kram

 • Sara Elle skriver:

  ”Haha var inte med flit såklart men har PMS så blev känslig och började gråta. Stackars Ako fick sååå dåligt samvete 😀 ” Jeg ler høyt haha! Visualiserer fremfør mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR