MY EVERYTHING

Alexandra Bring-293
Alexandra Bring-294
Alexandra Bring-292

Varje morgon blir jag väckt av mina egna små väckarklockor Pshila och Prinsen. Det är så himla mysigt att börja dagen på det sättet 🙂 <3 Prinsen väger snart lika mycket som Pshila, men de trodde att han kommer bli ca 10 kg. Vi får se! Känner mig verkligen komplett med mina bebisar. Tog en vilokväll igår och åt massa mat samt sov typ 9 h inatt, brukar bara sova 8. Var som sagt väldigt öm i kroppen och igår blev det ännu värre, fick ont i händerna när jag försökte blogga HAHA för jag hade hållt i stången =) Trött tjej! Men ska ha en vilovecka nu, dvs ej köra på över 75% av mina max. Så bra, kroppen behöver verkligen vila lite från all tung belastning. Kommer även köra lite mer fokus på vanlig gymträning. Ska lägga upp passen jag kör här också! Idag har jag dock vilodag =)

Every morning these two wakes me up. Such a great way to start the day 🙂 <3 I feel complete with my babies. I took a rest night last night and had a lot of food, and I slept one extra hour. I had such a sore body and my hands was so sore haha so I could not blog after holding the barbell =) Tired girl! But I will take a rest week now, meaning that I wont go over 75% off max. So good, my body needs some rest and I will also do more regular gym workouts. I will post my workouts here as well! Today is a rest day though =)

7 reaktioner på “MY EVERYTHING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR