STAIRS

Alexandra Bring-306
 

Hello sun! Saknat dig. Vet inte vad jag ska hitta på idag, alla bortresta eller jobbar typ. Forever alone! 😉 Ska nog faktiskt bara gå ut och lägga mig på en gräsplätt och känna lugnet. Har lite möten idag så får försöka ta vara på tiden helt enkelt. Håller på boka upp kommande månader med sol. Det blir nog LA, Marbella och sedan Bali. Efter det måste jag vara hemma med mina katter för har redan ångest för att åka iväg från dom haha! I helgen blir det lugnt mys bara. Så skönt! Känner mig helt avslappnad och nedstressad, händer väldigt sällan. Ska också kolla Crossfit Games live =) 
I helgen är det tag 3 för 2 på HELA FEMIMAL.com med billigaste produkten på köpet. Passa på att bunkra upp nu!! 

Hello sun! I have missed you. I don’t know what to do today. All my friends are on vacation or at work. Forever alone 😉 I think I will go out and just lay in the grass. I have some meetings as well so I have to use the time wisely. I am planning some sun and it will probably be LA – marbella – Bali. After that I have to be home with my cats. I already feel bad about leaving them. This weekend it’s just gonna be chill. Gonna watch the crossfit games and relax. 

PS – all EU followers – FEMIMAL.com is now available with shipping for you and the site in English. Finally!!!!!! 

Alexandra Bring-307
Alexandra Bring-308

6 reaktioner på “STAIRS”

 • Diana (La Madre) skriver:

  Vad skiljer mellan dina produkter och Holistik. Är dina med eller utan socker/sötningsmedel?
  Grymt fina bilder på dig. Hoppas du får vila upp dig på en härlig gräsplätt, kan ju verkligen behövas när man har så mycket att göra. 😀

  • Alexandra Bring skriver:

   Med sötningsmedel. Personligen klarar jag ej av äckliga kosttillskott och använder hellre goda med sötningsmedel. Har ej provat holistik så har ingen aning hur deras är men Bcaa t ex är extremt beskt av sig naturligt. Kram!

 • Elin skriver:

  Snygging!! 😀

 • Julia Rosenberg skriver:

  Jag är en tjej på 17 år som har bloggat i något år sådär, men har tyvärr inte riktigt kommit igång då jag inte kunnat lägga upp några speciellt fina eller bra bilder. Mitt intresse för träning och mat är väldigt stort och skulle gärna vilja kunna dela med mig av det till andra på ett bättre sätt och vet att kameran skulle underlätta en hel del och inte bara det utan att göra det mycket roligare! Träning och mat är inte de mesta man ser av min blogg, skriver även en hel del om min livsstil, mitt stora intresse för dans som jag har hållit på med ända sedan jag var liten, och såklart inslag av mode. Kameran skulle hjälpa mig till en bättre, seriösare och mer inspirerande blogg! Tack för en härlig och inspirerande blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR