SATURDAY LEG WORKOUT

Alexandra Bring-311
Alexandra Bring-312
 

Hemkommen! Tog ett långpass på gymmet. Tränade inte ovanligt länge men fotade, stretchade, snackade 😉 Älskar att hänga i gymmiljö. Dagens träningspass bestod av:
I just got home! I had a long workout at the gym. I did not workout that long but took some pics, stretched and talked 😉 I love to hangout at the gym. Todays workout was:

4 set of squats 
superset w sidesteps with a band
4 set of stiff deadlifts
4 sets of lunges

4x
15 airsquats with jump
15 ”crunches on foamroller”
15 from straight position to hollow hold
15 crunches
1 min rest

Alexandra Bring-313
Alexandra Bring-314

12 reaktioner på “SATURDAY LEG WORKOUT”

 • Mi skriver:

  Hej! Tack för en toppen blogg 🙂 har en fråga jag funderat på ett tag och hoppas att du kan hjälpa mig att få svar på den 🙂
  Jag är idag 27 år, varit rökfri i 2 år. Under mina år som rökare var jag alltid väldigt naturligt smal och aldrig haft bröst. Men när jag för 2 år sedan slutade röka ändrade kroppsformen och jag fick helt plötsligt bröst. Jag har tagit min träning på allvar i snart ett år och är supernöjd med mina resultat och blir väldigt inspirerad av din blogg! Men, trots att jag gått ner i vikt och har en ”tränad kropp” så försvinner inte brösten. Oavsett hur mycket jag tränar, så är de kvar.. Jag trivs bäst att ha små, och har tidigare fått för mig att man får små bröst av träning. Eller har jag helt fel? 🙂
  Kram kram 🙂

  • i skriver:

   haha tänk så många tjejer som opererar brösten för de blivit mindre/försvunnit av träningen! många hade nog velat va i din situation;) kaffe gör brösten mindre på vissa så testa det

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahaha lyxproblem 😉
   Bröst brukar oftast bestå av fett, träning = mindre kroppsfett = mindre bröst är det vanliga.

 • Elin skriver:

  Borde aminosyror intas varje dag även om jag inte tränar för bästa resultat eller endast vid träning? Brukar ta det direkt efter.

 • Marta skriver:

  Hey Alex, i know you don’t count macros, but do you know how much is your carbohydrate intake?

 • Sara skriver:

  Hej!
  Har en lite frågan angående shakern. Är den neongrön, som mer åt reflexvästar, eller är den gul? Jag skulle vilja ha en shaker mer åt det neongröna hållet och på vissa bilder ser shakern ut att ha en neongrön färg, men på andra ser den lite mer gul ut och det står ju att färgen är Yellow neon…

 • Katarina skriver:

  Hej! Har den senaste tiden blivit väldig stel utropen så försöker köra en del rörlighet. Så undrar vad ”from straight position to hollow holk” är och om du har en bild? Kanske är en bra rörlighets övning?
  Tacksam för svar 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   Det är en magövning jag postade i videoformat förra v. Kolla min youtube på senaste filmen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR