FUN WORKOUT

Alexandra Bring-320
Alexandra Bring-321
 

Dagens träning var såååå kul! Körde först axlar.. Började med uppvärmning sedan körde jag:

Today’s workout was so much fun! I started with shoulders.. First warmup and then:

Alexandra Bring-322
Alexandra Bring-323
Alexandra Bring-324
Alexandra Bring-325

Lateral raises and dumbbell press. 10 reps x 4 set. 

Efteråt en magcirkel som jag ska visa på film imorgon. Den var grym! Och sedan körde vi lite lekar. Dvs stå på huvudet och springa intervaller med restiensband. Vi höll emot åt varandra. Fan vad vi garvade alltså haha. 

After that an awesome abs circuit that I will show you tomorrow. It was amazing! After that some playing around. Headstand and intervals with a resistance band. We laughed so much haha. 

8 reaktioner på “FUN WORKOUT”

 • Elin skriver:

  Hej! Hur många gånger i veckan tränar du? Varvar du ofta mellan styrke och kondition? Kört styrke plus lite kondition nu i sex veckor, äter massa protein plus bra kolhydrater och trycker även i mig ris och potatis varenda dag (går efter ett kostschema), men min kropp har stannat av och ser ingen utveckling 🙁 jätte tacksam för svar, du är en jätte stor inspiration för mig! Kram

  • Alexandra Bring skriver:

   Hej Elin! 6 v är ganska kort tid, beroende på vad du vill ha för resultat? Är det viktnedgång så se över vad du äter en extra gång. Är det muskler så tar det tid! Kramis

   • Elin skriver:

    Har gått ner fyra kilo på det här vilket är bra, väger 61.5 idag på mina 169 cm. Vill ha en tight kropp med muskler, inte alldeles för mycket men sådär lagom 😉 tack för svaret! Jag är kanske bara otålig 🙂 vissa dagar känner jag skillnad och andra känner jag mig uppsvullen med min putmage (är mamma)

    • Alexandra Bring skriver:

     Sådär är det för alla, även mig :-)! Men en hälsosam stark och muskulös kropp tar tid att bygga upp. Sätt mål i din träning och se de yttre faktorerna som plus i kanten! 🙂

 • Jessica skriver:

  Sjukt snygga shorts! Vart har du köpt de?

 • ayu skriver:

  The resistance run looks fun! I love your top, where is it from?

 • Moa skriver:

  Hur mycket vikt brukar du köra med? Både på denna övning men sen också i övrigt när du tränar armar. 🙂 Tacksam för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR