INSTALATELY 

  
Här kommer lite bilder ur mitt instagramflöde från senaste tiden! Den andra bilden är gammal men nu är LA bokat så fick bli en liten throwback 😉 Så nice med saker att se framemot! Jag ska snart mot gymmet men först jobba klart lite. Vad ska ni träna idag? 

Here’s some pics from my instagram feed. The second pic is old but LA is booked so a little throwback 😉 I love to have things to look forward to! I will soon hit the gym but first some work. What are you training today? 

4 reaktioner på “INSTALATELY ”

 • Zandra skriver:

  Ingen träning för mig idag, möjligtvis en promenad senare, eftersom jag var och tävlade igår. Så idag är det en lugn återhämntande dag som gäller. ☺

 • :) skriver:

  Idag blir det löpning! Blir alltid så inspirerad och motiverad av din instagram och blogg 🙂 har en fråga, hur tänker du kring alkohol? Dricker du?

  • Alexandra Bring skriver:

   Vad snäll du är! Jag brukar ta ett glas rött vin, Max två när jag känner för det :)!

 • nina skriver:

  idag blev det ben för mig, första träningen på 1,5 vecka pga sjukskrivning för en gammal axelskada som spökat igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR