RESTURANGTIPS – SUPPER

Alexandra Bring-315
Alexandra Bring-316

Om du vill äta ute, och äta lite onyttigare så rekommenderar jag Supper. Finns såklart mer nyttiga alternativ men deras sötpotaispommes är något man inte får missa. Jag tar alltid högrevs chili och dubblar den. Deras marängsviss som dessert. Yum! Ett av mina favoritställen i Stockholm. Jag har egentligen fem ställen jag gillar att äta på. Det är Usine, O’pizzicato, Supper för middag. För lunch/nyttigare – Kalori och Itamae sushi. Finns även lite hamburgarställen jag gillar men det är inget jag äter överdrivet ofta eftersom det inte är så jättebra för min insida Äter hellre typ kött/kyckling och potatisklyftor istället för att alltid äta friterat och drypande i olja hehe även om det är gott. Vilken är  erat favoritställe? Tipsa gärna!

If you want to have a dinner out and eat a little bit unhealthy I would recommend Supper. There’s of course more healthy options at the menu but they have sweet potatoe fries that you dont wanna miss. I always take their pulled beef chili and double it up. Yum! One of my fav places in Stockholm. I have five places I really like to eat at. Usine, O’pizzicato, Supper for dinner. For lunch/more healthy – Kalori and Itamae sushi. There’s also some burger places I like but nothing I have too often. What’s your fav place? Sharing is caring!

3 reaktioner på “RESTURANGTIPS – SUPPER”

  • julia skriver:

    Nybrogatan 38, Grill, Raw är några favoriter! för luncher gillar jag också Kalori och Reload superfood bar(tror det heter så?) på Sveavägen tex

  • Sandra skriver:

    Kul med lite restaurangtips! Ska besöka Stockholm några dagar i höst och då är det toppen att veta vilka restauranger som är värda att satsa på!

    Tack för en superbra och inspirerande blogg!! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR