Video: MAGCIRKEL 

Utlovas: brinnande mage samt skratt om ni gör fel haha. Här är en grym cirkel vi körde igår. Som ni kanske ser körde vi övningarna lite olika, det beror på att vi kör på det sättet som känns bäst och ger bäst kontakt för oss själva. Vi körde fyra varv. Kör denna och kommentera sen vad ni tyckte!!! 😀 

For burning abs and laughs if you fail  haha. Here’s an awesome circuit we did yesterday. As you may notice we do the exercises a little different from each other. That’s because we do them the way it feels best for ourselves. We did it four times. Do this and comment when you’re done what you thought of it!!! 😀

6 reaktioner på “Video: MAGCIRKEL ”

 • Eva-Lotta skriver:

  Heej Fina Alexandra!
  Igår beställde jag hem proteinpulver och aminosyror från femimal för första gången. Har länge velat prova men tycker det är lite dyrt och råkat ut för smaker förut som inte alls faller mig i smaken och då är det så bortkastade pengar. Nu hoppas jag verkligen dom här är goda 😀 men du verkar ha bra smak i det mesta så jag litar på att du har bra smak när det kommer till kosttillkott också 😉 hehe! Annars hade det varit bra om det fanns små smakprov man kunde klicka hem! 🙂

 • Sandra skriver:

  Verkar vara en grym magcirkel! Ska jag prova nästa gång på gymmet 🙂

 • Elvira skriver:

  tillagd i morgondagens magpass! Ser fram emot att testa den ^^

 • Christina skriver:

  My boyfriend and I tried the routine this morning. Holy shit, how tough it was, we almost died – love it! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR