WAFFLES TODAY

Alexandra Bring-331
Alexandra Bring-332

I helgen hade jag och Viktoria mys hos mig med våfflor och Crossfit-Games. Vi gjorde våffelsmeten på SHAKE-N-MAKE (länk). Tog 3 dl vatten, 4 skopor SHAKE-N-MAKE per sats och sedan lite bakpulver. Gjorde lite mer än så hehe. Mixen är glutenfri och utan e-ämnen och liknande. Det är bättre än att göra riktiga våfflor 🙂 Innehåller dessutom mycket protein. Så sjukt gott! Toppade med bär och Kesella. Och kanske lite Nutella på någon haha!!! Men – dessa burkar går åt som smör hemma hos mig. Helt perfekt när man vill ha något gott till lunch, frulle eller fika. Har ni testat? Vad tycker ni? 🙂

This weekend me and Viktoria was at me with waffles and Crossfit-Games. We did the waffles on SHAKE-N-MAKE (link). Took 3 dl water, 4 scoops of SHAKE-N-MAKE and some baking soda. The mix is gluten free and without any E-numbers. Its better than real waffles 🙂 And also contains a lot ofprotein. So good! I had mine with berries and Quark. And maybe some Nutella one some of them haha!!! But – I love this mix. Perfect for lunch, breakfast or just a snack. Have you tried it? What do you think? 🙂

Alexandra Bring-334
Alexandra Bring-333

6 reaktioner på “WAFFLES TODAY”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR