#COMEASYOUARE

Alexandra Bring-298
 Jag gled in såhär på kontoret förra veckan inför ett 2 h möte haha!! Passade ganska bra, eftersom jag skulle fota bilder för en kampanj jag kör tillsammans med Oral-B. Älskar deras kampanjer! Denna kampanj handlar om att vi ska uppmuntra tjejer att vara som man är <3 Man behöver inte vara fixad  från topp till tå alltid, när jag glider in med eftersvettningar så behöver jag bara le och det gör så mycket för ens utseende, intryck och självförtroende. Tycker ni inte? Jag tycker att glada människor är vackrast. Jag försöker att vara glad och le mycket och alltid ta hand om mina tänder så att dom är fina. Helst när jag är svettig i träningskläder och en tofs 😉 #COMEASYOUARE.

I showed up like this last week for a 2 h meeting haha!! It was good, because  I was gonna take pictures for a new campaign with Oral-B. I love their campaigns! This campaign is about encourage woman to be as they are <3 You dont need to be all fixed all the time, I show up sweaty and all I need to do is to smile and that makes such a difference for the confidence. I think happy people are the prettiest. I try to be a happy person and smile a lot and to take care of my teeth. #COMEASYOUARE.
Alexandra Bring-300

5 reaktioner på “#COMEASYOUARE”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR