FAV BUTT EXERCISE – SUMO SQUATS

Alexandra Bring sumo squats-2
Alexandra Bring sumo squats

Här har ni en av mina favoriter för rumpan =) Lagt ut den förr men tåls att visas igen! Pressa genom hälarna! Nu är jag i taxin påväg mot Arlanda och LA. Ä N T L I G E N. Kändes dock jättejobbigt att lämna katterna?! Hjärtat brast typ. Kommer bli några resor framöver och det jobbiga är väl att dom inte kan komma med. Som tur är har vi världens bästa kattvakt <3 Det blir i alla fall jobb där borta men alltid trevlig med miljöombyte för arbete 😉 Bara sovit 4 h inatt så hoppas jag kan sova på flygresan och komma in i LA dygnet direkt. Ska fixa inlägg på flygplatsen så ni inte behöver sakna mig haha! Vi hörs snart! 

Here’s one of my fav for the butt =) push through your heels. Now I am finally on my way to the airport and LA. It was hard to leave the cats. We have the best stand-in though so they will be fine <3 it’s work time over there but it’s always nice with some new environments to work in 😉 I have only slept 4 hours so I hope I can sleep at the airplane and get in to the right time right away. I will prepare posts at the airport so that you won’t have to miss me haha! Talk to you soon! 

5 reaktioner på “FAV BUTT EXERCISE – SUMO SQUATS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR