TÄVLING – FASHION WEEK

Alexandra Bring Rami Hanna-2
En glad bild på mig och Rampan! <3

Varje gång jag känner mig stressad så försöker jag planera in en rolig träff med mina vänner där jag lägger fokus på att ha roligt och att må bra och att garva. Som jag nämnde förut så kör jag ju på med Oral-B’s kampanj och vårt samarbete som handlar om att ett leende kan göra mycket. Nu ska vi köra en liten tävling ihop för er modeintresserade, där ni har chans att vinna en biljett för er och en vän till Fashion Week i Stockholm. Bjud på en story om när ditt smile spelar störst roll och du kan #COMEASYOUARE (hur du tolkar det) i kommentarsfältet så kanske du vinner 😀

Sorry babes but this is a swedish competition! <3

I samarbete med Oral-B.

33 reaktioner på “TÄVLING – FASHION WEEK”

 • Emilia Lambro skriver:

  Mitt leende spelar en otroligt stor roll när jag är tillsammans med mina nära och kära. Som tillexempel när jag fyller år, då är hela släkten samlad och äter god mat, skrattar, pratar och umgås tillsammans. Vid dessa tillfällen kan jag inte låta bli att le, och speciellt inte när alla ens vänner och familj står upp och sjunger “Ja må hon leva”. Just då, när alla sjunger för fulla halsar så att det ekar i hela huset av deras underbara och måttligt falska stämmor är jag så lyckligt lottad att jag har dem just där och då, att de är samlade enbart för mig, för att fira min dag. Just då är mitt leende som allra störst och som allra viktigast. För det är med mitt leende som jag visar min tacksamhet att de finns i mitt liv.

 • Andrea Leijon skriver:

  Jag tävlar i en ny sport som heter OCR det är en hinderbana som man själv springer (alltså utan djur) , detta gör jag ihop med ett fantastiskt team som heter MIT Tough Team och har gjort i snart 1,5 år. Under tävlingarna kryper man i lera , badar och annat roligt , men jag springer ALLTID med ett leende på läpparna. Oavsett hur kall jag är , eller lerig så har jag kul , och ett leende gör allting så mycket bättre. Genom att le sprider jag glädje till andra som kämpar , vilket jag tycker är väldigt viktigt. Därför gör det mig stark då jag hjälper andra och mig själv med något så enkelt som ett leende.

 • Linnea Ekström skriver:

  Det där leendet på läpparna man får efter att ha nått ett mål, finns inget bättre leende. Det är bara för dig själv, det är så äkta och man känner sig så stark. Det är så viktigt att sprida leenden runt människor omkring dig men du får aldrig glömma dig själv heller 🙂

 • Leenden spelar en otroligt stor roll i min vardag, det är liksom en del av min karaktär. Idag t.ex när jag träffade en vän som jag inte sett sedan 2010 då vi var 10 år, eller när jag tittade på Breakfast at Tiffany’s har jag ett leende på läpparna. Jag blev även scoutad av IMG Models och när de bad mig att skicka bilder på mig själv, var jag bara tvungen att välja en bild med ett leende, dels för mina gropar i kinderna när jag ler men även för att man inte kan bli en “bra” modell med karaktär utan ett snällt och fint leende. Jag tycker att ett leende VERKLIGEN förstärker vilken outfit som helst, det är som en dyr accessoar!! Ett leende sprider på DIREKTEN god energi runtomkring dig, och i vardagen behöver vi verkligen det! Som Audrey Hepburn sa: “I believe happy girls are the prettiest girls” eller “I believe that laughing is the best calorie burner”.
  See you at Fashion Week (hopefully)!
  Xoxo

 • Maria skriver:

  Det som är det absolut starkaste minnet där mitt leende var när jag började ettan i gymnasiet. Jag var riktigt sjuk i anorexi under den här tiden och såg ut som ett vandrande skelett. Jag var ensam och skämdes mycket över hur jag såg ut. Inga kläder passade, utan allt bara hängde. Det var det första mötet med min nuvarande pojkvän. Han satt i korridoren med sina kompisar och jag gick förbi. Minns hur han tittade på mig och jag tänkte; herregud usch han tittar vad ful jag är. Visste inte vad jag skulle göra så jag log. Han utbrast då; vilket vackert leende du har. Jag blev alldeles varm. Det var första gången på väldigt länge som någon såg mig, inte sjukdomen. Utan mitt riktiga jag. Efter några veckor började vi snacka på facebook och ja, nu står vi här 2 år senare som det mest lyckliga paret. Jag har gått upp till normal vikt nu och kan le varje dag när jag tänker på hur lyckligt lottad jag är.

 • Agnes skriver:

  Nu när jag ska börja på gymnasiet så spelar ett leende på läpparna en mycket stor roll! Alla känner sig osäkra och ensamma. Med ett leende kan detta förändras och att göra någon annan glad med sin glädje kan bara leda till något mycket större!

 • Julia skriver:

  Jag tycker att en av de gånger ett leedne spelar störst roll är när man träffar nya människor, att ha ett välskött och stort leende på läpparna lämnar ett starkt, självsäkert intryck efter sig och vem vill inte bli ihågkommen som ”hon som var så glad och trevlig”. Jag ska borsta tänderna extra noga idag och köra en snabb-blekning innan jag går på en arbetsintervju om 3 timmar och då om någon gång är det ju superviktigt att göra ett intryck.

 • Anna skriver:

  När jag semestrar och är utomlands så satsar jag all in på mitt leende. För då vill jag bara skippa sminket, låta ansiktet andas, gå runt i en fin bikini på stranden, bli brun, sippa en god drink och bara LE!!! Då mår jag bäst!!

 • Isabell Persson skriver:

  #comeasyouare alltså att ”kunna vara den man är” är något som jag alltid har kämpat med. Nu när jag snart fyller 18 år och kan titta tillbaka på allt jag gått igenom, är jag stolt att jag fortfarande har mitt leende i behåll och att det är större än någonsin.

  Mina föräldrar har jobb där det kräver att man flyttar en hel del och totalt har jag hunnit med att göra det 13 gånger, både utomlands och även runt om i Sverige. Detta som jag för det mesta har sett som min fördel, få uppleva grejer, utvecklas och resa har andra reagerat negativt på. Efter att jag bott i Italien i ett år och kom tillbaka till min klass i trean blev jag utstött och mobbad. Helt enkelt för att jag var annorlunda, jag var läskig för dom. Men jag var ju jag? Det har ingen någon rätt att ändra på. Pappa försökte övertyga mig om att de berodde på avundsjuka och det är först nu jag förstår att det förmodligen var det de var. Det var jobbiga år med mobbning, kuratorbesök och kompisdraman. Det var gånger jag inte visste om jag skulle orka mer. Men ändå fortsatte jag på något sätt kämpa. Vi flyttade igen, jag fick skaffa nya kompisar, börja om på nytt, och för varje gång blev jag lixom lite starkare.

  Nu idag är jag en person som går för mottot att ”If they don’t like you just the way you are, they are not worthy of your time”. Jag är mig själv och det är jag stolt över. Aningen konstig, lite för spontan, helt jävla galen och en person som inte dömmer.
  Jag har kompisar som älskar mig precis som jag är, en pojkvän som jag kan visa mig utan smink för som ändå säger att jag är finast i världen och familj som stöttar mig vad jag än kan tänkas göra.

  Mitt leende är alltid en del av min look! Den absolut bästa accesoaren enligt mig. Med ett leende och bra självförtroende kan man ha på sig trasor men ändå se ut som om man är en supermodel och går på en catwalk i Milano.

  Om jag vinner en biljett till Stockholm fashionweek skulle jag ta med min vän Ida. Finns ingen människa som är så godhjärtad och underbar som henne. + Att med henne har jag ALLTID ett leende på läpparna, fatta vilken dröm att få åka med henne på en weekend till Stockholm???

  Kram, Isabell
  [email protected]

 • Natalie skriver:

  Jag arbetar inom vården så träning har alltid varit väldigt viktigt för mig för att förhindra skador och för att min kropp ska vara stark. Jag älskar bergsklättring och att gå på powerwalks på morgonen, det gör mig lycklig, men glädjen i att hjälpa en annan människa, att titta in i en gammal tants ögon och se tacksamheten där samtidigt som vi delar ett litet leende… Få saker i livet slår det 🙂

 • Maya skriver:

  Har hört att jag är en sjukt glad tjej som skrattar åt allt, ibland lite för mycket! Men folk runtom mig blir glada och det brukar göra deras dag har jag fått höra. Men så glad på insidan kanske jag inte är utan då blir de till & kötta på gymmet så jag får ut min ilska!! Modeintresserad är jag så detta skulle få upp glimten i mig lite mera!:)

 • Juliette skriver:

  Vilken passande tävling! Lever efter mitt motto Le Bara, om någon är det minsta depp eller negativ säger jag LB. Ett uttryck som blev till av en reklamskylt i Berlin för deras telefonbolag lebara. Har en fin bild på detta jag tänkte maila. För några år sedan var livet tufft och det var tufft att le men tack vare mina nära som fick mig att skratta och träning fann jag ljuset igen. Nu behöver jag bara mitt leende och positiva energi för att lysa upp rummet.

 • Rebecka skriver:

  Jag tävlingsdansar i en dansstil som heter discodans. När jag tävlar så är det viktigt att vara vig, ha styrka, väldigt bra konditions. Så med nästan alla andra tävlingsstilar så är utseendet väldigt viktigt. Det ska gärna glittra lite extra med tusen ton hårspray i håret, swaroski stenar på dansdräkterna, sminket on point. Allt måste vara perfekt. Men hur perfekt din dräkt o utseende är så är det en sak som toppar allt annat. Ditt leende. Domarna älskar en glad leende dansare som visar det inifrån o ut. På SM till exempel som jag deltog i år. Så log jag så det gjorde ont i kinderna, men när man ser domare le till baka, redan då vet man att man går vidare. Dansen är viktig också absolut, men man kommer som längst på tävlingen när man ler. Så mitt leende betyder absolut som mest på tävlinggolvet och det är även då jag mår som bäst.

 • Elisa skriver:

  Jag gick igenom en tuff period de två sista åren på gymnasiet då jag var stressad och förvirrad. Jag visste inte vad jag ville eller vem jag var, bara att jag skulle klara mig tills jag tog studenten. Jag kommer inte ihåg så mycket från de två åren som gjorde mig glad eller inte mycket alla för den delen.

  När jag sedan tog studenten tog jag tag i mig själv och jag märkte hur jag sakta men säkert började hitta mig själv och vad som gjorde mig glad just då. Jag umgicks med de jag tyckte om och som brydde sig om mig på riktigt.

  Ett starkt minne var när jag var utomlands och träffade två vänner för livet. De sa att jag hade så fint leende men att jag nästan aldrig log. Genom dessa vänner kom jag på mig själv att vara ganska instängd men under den sommaren förändrades allt. Jag blev en lyckligare person och i dagsläget är jag lycklig. Jag har träffat den finaste killen som alltid får mig att le, på riktigt. Jag har öppnat upp mig mer som människa och möter nya människor med ett leende, för jag vet att det kan få någon att känna sig trygg. Något som jag själv har erfarenhet av.

  Jag är lycklig nu och jag ler. Ingen ska få ändra på det igen.

 • Ina skriver:

  Jag älskar att le, för då ler jag med hela hjärtat, när jag ser honom mitt framför mig och han får mig att komma. #comeasyouare

 • Naila skriver:

  #Comeasyouare
  Mitt leende är mycket mer än bara en markör för gott humör. Jag ler mer el mindre alltid oavsett om leendena ibland är falska och när jag gjort illa mig och druttat på ändan.

 • Marree skriver:

  Det är otroligt viktigt att le, varje dag. Det är fett att leva, man måste komma ihåg det. Dela glädjen. Bästa är, när jag märker att mitt leende får andra le. Då blir man varm i hjärtat och dagen blir bättre. xo

 • jen skriver:

  Mitt leende spelar alltid stor roll och jag får ofta höra att jag alltid är så glad. Tror på att ett leende sprider glädje och man ger energi och ödmjukhet genom att dra på smilbanden. Samtidigt som ett leende faktiskt gör alla människor vackrare 🙂 #comeasyouare

 • Lisa skriver:

  Jag ler på utsidan och insidan när jag gör någon annan människas dag! För mig är lycka när min omgivning är lycklig #comeasyouare

 • Diana skriver:

  Jag går en utbildning som heter Scenproduktion. Detta innebär att man får lära sig allt som har med scen och produktion att göra. När man jobbar inom den branschen, som vi redan nu får göra, är ett leende väldigt viktigt. Det är ett stressigt, tungt och svettigt arbete. När många blir stressade blir de ofta arga eller irriterade, då är det viktigare med ett leende för personens, samt teamets skull, så att arbetet kan flyta på utan större spänningar. Ett leende talar mycket för sig självt och talar bland annat om att allt kommer bli bra. Det har en lugnande och positiv effekt på dig själv och alla andra runt omkring!

 • Annica skriver:

  MItt leende spelar stor roll som mina vänners. När vi är med varandra, och vi ler tillsammans så har vi det roligt. Jag är aldrig nedstämd någon gång jag är med mina vänner. 😀

 • Kexin Hou skriver:

  Jag känner att jag alltid kan #comeasyouare när jag har ett leende på läpparna. Det spelar ingen roll om jag har fixat hår eller är osminkad, ett leende är ens bästa accessoar . Ett leende smittar av sig och kan även få en själv att må bättre även om man från början kände sig dyster.

 • Ivanka skriver:

  Mitt leende utstrålar självsäkerhet, att jag är stark och modig. Det döljer min nervositet i situationer som en arbetsintervju, första dagen i skolan eller på första dejten.
  Mitt leende bjuder in till nya samtal och smittar av sig på mina vänner under deras dåliga dagar. Att det annars kan va så svårt att visa känslor men när vi känner glädje så har kroppen så svårt att hålla inne på det att vi brister ut i ett leende, tex vid kärlek. Världens härligaste grej ju! Jag känner mig fri att #comeasyouare överallt i min vardag och hoppas att det smittar av sig på min omgivning. Kram

 • cajsa skriver:

  Jag kan #comeasyouare bland mina vänner och i min familj. Där mottages jag med varma armar oavsätt hur fixad jag är. Jag kände att mitt leende spelade stor roll nu i våras när jag sökte jobb. Jag köade i veckor efter att hitta ett jobb, och när jag äntligen fick svar från ett företag berättade dem att mitt leende tydligen hade tillfört massor under intervjun. ”Du såg så glad och peppad ut att vi verkligen blev intresserade av att ha dig här!” var vad de sade och OJ vad jag tackade tandborsten och mitt leende haha 🙂

 • Emelie skriver:

  Jag känner att mitt leende spelar störst roll bredvid den jag älskar mest, uppskattning i sin enklaste men vackraste form.
  Det är också med dom jag älskar jag känner mig bekvämast i come-as-you-are, dom älskar mig ändå!

 • Josefina skriver:

  Det naturliga leendet är det finaste som finns, jag ler när jag ser att min mormor kommer gående och vet att det här kommer bli en underbar söndag.

 • Ronja skriver:

  När jag tänker på mina systrars leende känner jag en varm känsla i kroppen som sedan blir ett stort smile på mina egna läppar. Det är med dom jag kan vara exakt den personen som jag önskar att jag tillslut kommer att våga vara med alla andra.

 • Lina skriver:

  Ett leende på läpparna är viktigt i livet. Jag älskar den känslan och att få dela den med min fina pojkvän betyder så mycket. Jag mår bättre och är lycklig och självklart känner jag mig speciell som får mig att må så glatt i livet❤️

 • Wilma skriver:

  Leendet, jadu. Jag tycker ett leende på sätt och vis definierar dig som person. Man blir lycklig av att se någon le genuint, det smittar av sig 🙂 Bara att gå på stan och le åt alla som du möter och får ögonkontakt med ger så mycket. Vet inte hur många gånger jag kommit på mig själv med blicken ner i telefonen när jag har människor runt mig och har då genast lagt iväg den för att istället titta runt omkring. Ler man åt någon så får man nästan garanterat ett leende tillbaka. Så lite man behöver göra men så mycket det påverkar.

 • Frida skriver:

  Alltså, det här med leenden och skratt, vad fantastiskt det är!
  Jag har precis kommit hem från en anhörigvecka för medberoende. Det jag har varit med om de senaste dagarna har varit livsomvändande och otroligt tufft. Vi har suttit i grupp om åtta personer fem dagar i rad och delat med oss om våra djupaste känslor, som det annars är ”tabu” att prata om. Många tunga berättelser, och ännu fler tårar har delats. Det fantastiska är att vi, innan tidigare främlingar, som pratat om de mörkaste av känslor har kunnat le igenkännande, skratta och kännt kärlek mellan varandra.
  Därför tycker jag att ett leenden är så viktigt. Man vet aldrig vad som försigår i en annan människas liv, men med ett leende kan man faktiskt få denne att komma ihåg att livet inte är dåligt rakt igenom. Ett leende eller ett skratt är inte en långvarig lösning – men det är en otroligt bra början.

 • David Martinsson skriver:

  Jag arbetar i en klädesbutik och där har verkligen leendet stor roll, viktigt att man ser kunden ett leende säger så mycket mer än ett hej! 😉

 • Malin skriver:

  Bara tanken av att få gå på fashion week får mig att le. Det har varit en dröm för mig i många många år!
  Jag är väldigt modeintresserad men har samtidigt ett ganska dåligt självförtroende vilket gör att jag inte alltid vågar ha på mig det jag vill. Jag har för dåligt självförtroende för att ta ut svängarna så mycket jag egentligen vill när det kommer till mode…MEN skulle jag få gå på fashion week så skulle jag verkligen våga #comeasyouare för där skulle jag vara omringad av människor som är lika galna i mode som mig. Att få umgås med andra modeintresserade människor på fashion week skulle verkligen sätta ett stort fett leende på mina läppar.

 • Rebecca Stenerdahl skriver:

  Jag och min killkompis bråkade en gång (vid cirka 7 års ålder) och blev tillsagda av någon förälder att varje gång man var riktigt irriterad, eller såg att den andra var det, så skulle man le- hur svårt det än var. Med åren umgicks vi mindre och mindre men sågs igen för ett tag sedan. Båda två var inne i sitt egna och inte på det bästa humöret, men så under ett ögonblick när vi fick ögonkontakt så började båda plötsligt le de största leendena. Stunden var nästan overklig och vi utbrast i skratt, även de runtomkting oss -som först sett lite skeptiskt ut- kunde inte hålla sig utan började skratta/fnissa med. Det underbara med ett leende är att det lyser upp mörka stunder och smittar av sig på alla i din närhet 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR