MEATBALLS

Alexandra Bring riche-4
Alexandra Bring riche-2
Alexandra Bring riche-5
Alexandra Bring riche-3
Alexandra Bring riche-6
Alexandra Bring riche

 

Om ni blir sugna på köttbullar någon gång i Stockholm – Riche! Hade missat det här. O M G. Har cravings så jag dör just nu, för det var så jääääkla gott alltså. Jag, Rami, Fang och Chloe gick dit när hon var på besök i Stockholm. Vi var liksom tvungna att låta henne smaka vår okröna nationalrätt haha! Och inte på IKEA bara 😉 Har ni testat dom? Mmmm!

If you ever feel like having meatballs when you are in Stockholm – Riche! O M G. I have so much cravings for them right now. It was so freaking good. Me, Rami, Fang and Chloe went there when she was visiting Stockholm. We had to let her taste it. Not only on IKEA haha 😉 Have you tried them? Mmmmm! 

2 reaktioner på “MEATBALLS”

  • Bella skriver:

    Hej Alex, detta är ej ett påhopp utan bara en undran från ett fän 😉 reflekterar du någon gång över alla animaliska produkter du äter? Både mejeriprodukter och kött. Stödjer du dem industrierna med allt lidande som kommer därtill? veganismen växer så det knakar och undrar om du är nyfiken på den världen, samt om du anser dig älska djur?

  • Emma skriver:

    Hej alexandra! Vill börja med att säga att du och din blogg rockar!
    Jag bara undrar hur det går med tidningen kroppsnytt? Om jag inte minns fel är väl du chefsredaktör? Hur många nummer har ni släppt och var kan man köpa dem? Är väldigt intresserad av träning så det känns som om det hade varit intressant läsning 🙂
    Mänga kramar Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR