VLOGG – LOS ANGELES

Glömde såklart att filma efter andra dagen hahah!! Sämst! MEN jag har nu en kamera jag kan filma med som är så enkel att ta med så nu jäääklar hörrni! Mycket videos på G kan jag lova, lite roliga saker på G =) Berättar när allt är klart! Men kommer börja vlogga en video i veckan i alla fall så prenunera gärna och kom med tips tips tips!! <3

I of course forgot to film after the second day hahah!! I suck! BUT I have now a camera that is super simple to film with and to bring so now I am gonna start doing a lot of videos =) I will do at least one every week from now so don’t forget to subscribe and tell me what you want to see <3

3 reaktioner på “VLOGG – LOS ANGELES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR