OFF I GO

Alexandra Bring  airport-2
Alexandra Bring  airport

 

Gissa vem som låg vaken till 05.. Meeee! Steg upp kl 07 så är väl inte sådär superpigg idag direkt =) Är verkligen helt förstörd av jetlagen, känns som hela min vecka har varit förstörd pga att jag varit som en robot. Men – nu är väskan packad på nytt och jag åker mot Marbella. Kommer kännas bra igen efter en natts sömn men just nu är jag ledsen att jag ska lämna mitt hem o mina älsklingar här som jag knappt fått pussa på. Tvingade Pshila att vara med mig inatt i alla fall, haha. Vi hörs snart!

Guess who was up until 05.. Meeeee! I got up 07 so I am a bit tired today =) I am so destroyed of the jetlag, it feels like my whole week has been destroyed and I’ve been a robot. But – the bags are packed again and I am off to Marbella. It will feel good again after some sleep but right now I am super sad that I have to leave my home and my babies here that I barely have had any time with. I made Pshila stay up with me last night haha. Talk to you soon!

1 reaktion på “OFF I GO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR