SANTA BARBARA PT II

Alexandra Bring ako rahim Santa Barbara-2
Alexandra Bring ako rahim Santa Barbara-3
Alexandra Bring ako rahim Santa Barbara-4
Alexandra Bring ako rahim Santa Barbara

This internet asså! Heeeeelt sjukt. Haha men är bara i den här lägenheten tills vid lunch, ska byta sen. Hoppas det fungerar bättre 🙂 Annars får jag blogga vid poolen. Men det är ju helt ok! Är i alla fall framme i Marbella nu, skriver mer sen. Dessa bilder är från vår näst sista dag och Santa Barbara. Vi åt frozen yoghurt på Mc Connells (mest Ako) och jag älskade verkligen Santa Barbara fast vi inte hann se så mycket av det. Kommer definitivt åka tillbaka om jag får möjlighet =) Idag kommer alla andra hit och jag sitter och planerar veckans träning. Är lite forever alone här men det är skitbra för hinner jobba mycket och hänga här haha. Har spelat in en video på min sminkrutin till vardags som jag försöker ladda upp. Håll tummarna att internet är med! Satt igår i 2 h innan jag gav upp. 

This internet is too slow. I hope it will work better in the apartment I’m gonna switch to today 🙂 otherwise I will have to blog next to the pool. Nothing wrong with that though! I am now here in marbella. I’ll write more about that later. These pics are from Santa Barbara and I really loved that place. We also went to McConnells frozen yogurt even though Ako was the one who ate it haha. I hope I can go back there one day because I would love to see more. Today the rest of the group will arrive and I am planning the weeks workouts. I am forever alone here but it’s good for my work flow haha. I will hopefully post a video of my everyday makeup later if the Internet allows me! Fingers crossed.. 

4 reaktioner på “SANTA BARBARA PT II”

 • anna skriver:

  Jag har tänkt köpa BCAA från femimal. Jag tränar på gym ungefär 2 gånger i veckan sedan går jag på promenad varje dag. Hur ofta skulle du rekommendera att jag dricker BCAA då? Räcker det att jag tar det de dagar jag gymmar eller är det något jag ska ta dagligen? 🙂

  • alexandrabring skriver:

   Om du äter tillräckligt innan din promenad behöver du bara köra på träningsdagar, om du promenerar på tom mage hade jag nog kört BCAA då med 🙂

 • Karin skriver:

  Din tröja! Jag älskar den! Vet du vart den är ifrån?
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LATEST FROM BRING SPORTSWEAR